Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... vite, vony sou ty komparace a proklamace úplně na chuja!,- sa nakonec stejně dohantýrujou po svým, ale to už k temu žádný voliče nepotřebujou!,- sem Vám takhle jednou vypreferoval modrý ptáky a do 24 hodin z teho byla oposmlouva se socanama,- šlak by mě trefil!!,- ..... takže vod tý doby NIC!

2 0
možnosti

Taky si myslím, že Babiš půjde do vlády s SPD se stejnou bohorovností, s jakou si v končícím období vyjednal podporu KSČM. Možnosti zůstat premiérem podřídí všechno.

1 0
možnosti
Foto

J16o14s88e81f 68B40á97r78t64a

6. 10. 2021 16:39

Pane Čerńanský, co máte s tím spousta voličů nechápe....možná mladší voliči, ale ti starší dobře vědí koho volit. A pokud se snížím k vaši terminologii, tak napíšu, radši ne, nesnížím.

4 0
možnosti

O tom jestli Babiš smí nebo nesmí vládnout další čtyři roky, rozhodnou jedině voliči, nikoli osobní výkřiky na netu.

7 1
možnosti
Foto

Nemusí to být pravda. Spoustu voličů nechápe náš volební systém a systém sestavování vlády. Jsou tací, co nenávidí Babiše a proto volí Okamuru. A nechápou to, že hlasem pro SPD dají možnost Babišovi být premiérem další 4 roky. Proto jsem napsal tento článek.

1 1
možnosti

R94e75n65é 45G72u95r81a80l

6. 10. 2021 13:58

Ty nejdůležitější volby v historii... Babiš nebo Antibabiš... to určitě :-)

A co třeba takhle - kdo volí SPD, volí je, aby byl jejich hlas a program slyšet. Kdo volí Trikolóru, volí je proto, aby byl jejich hlas a program slyšet. Atd., atd... A je úplně jedno, s kým se strany pak spojí, aby byly ve vládě - protože pouze takto bude jejich hlas a program nejvíce slyšet.

A teď se do mě můžete pustit třeba s tou o svobodě, liberální demokracii, nebo o Karkulce.

5 0
možnosti
Foto

Spousta lidí si myslí, že tím, že volí SPD volí PROTI Babišovi. Neuvědomují sí, že hlas pro SPD může dopomoci Babišovi ke vstupu do příští vlády. Proto jsem článek napsal.

1 3
možnosti

Mám ráda, když mi někdo poradí, co si mám myslet.

6 1
možnosti
Foto

Asi jste to myslela ironicky. Já vám neradím, co si myslet. Jsou tací, co nenávidí Babiše a proto volí Okamuru. A nechápou to, že hlasem pro SPD dají možnost Babišovi být premiérem další 4 roky. Proto jsem napsal tento článek.

1 0
možnosti

J51i85ř55í 43H55r90b22e35k

6. 10. 2021 12:28

Piráti vs Babiš, to je jako okap vs déšť. Přes hrůzné zadlužení, kdyby ho někdo byl ochotnej kontrolovat ve výdajích a aby hlasoval v Bruselu důsledně tak jak se tváří na kameru ČTV, tak by mohl být menším zlem, než progresivní levicové pirátstvo:-/

4 1
možnosti
Foto

Já už si neumím představit nikoho horšího než je Babiš. Strašně se stydím za to, že jsem Čech. Strašně. A může za to Babiš. Už se nechci stydět.

0 7
možnosti

Učitel: Nemáš ty děravé podrážky, člověče? Zuj si boty, já se ti na to podívám.

(Frištenský si je zuje a podá mu je.)

Učitel (prohlíží boty): No jo, je tady dírka. To si je radši ani neber. Než děravé boty, to je lepší být bos.

A než dopustit, aby byl premiérem někdo, kdo ve svůj prospěch využívá díry v zákonech, to je lepší volit místo něj ty, kteří si tam ty díry pro sebe připravili.

1 4
možnosti