Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J47a14n 78F60r42o74l57í57k

3. 2. 2014 13:32

Někdo chodí na předváděčky s předraženými dekami, někdo hraje automaty a někdo má zálibu v dražbách. Proč zrovna tupé ovce? Já jim říkám voliči ČSSD.

0 1
možnosti
PV

On Vrana ještě provozuje loupeznictvi8-oto teda cumim.Skoda ze tomuto bohem zapomenutému státu se demokracie od tricetilete války vyhyba jinak uz davno visel.No co není muze byt.

0 0
možnosti

Ogare, užs někdy nafasoval po paštěce od Přerováka co sundal ovčí kožuch ?

0 0
možnosti
JH

J70a16n 86H61a18n43á26k

1. 2. 2014 22:09

Ty tupé ovce jste si opravdu mohl odpustit.

Docela mě překvapilo, že ty aukce z exekucí aspoň někde fungují, dokonce nad rámec dobře, pokud se prodává nad cenou, to jistě dlužníkům pomůže a naopak takové nákupčí chválím!

Setkal jsem se totiž s tím, že parta domluvených bazaristů si domluvila strop a pak se o nákupy podělili. Tam samozřejmě dlužník značně prodělal.

Jinak ty zabavené drobnosti jsou mazec.

článek v poho (až na ty ovce).

1 0
možnosti
PH

zajímavé. nemyslím že by vám tu měl někdo nadávat.

0 0
možnosti
PF

Já ve věku autora chodil na aukce malé privatizace. Také bylo zajímavé pozorovat veksláky v červených sacích, jak se předháněli v licitování při dražbách vesnických prodejen Jednoty. Pak prodejna zavřela a dnes po dvaceti letech tam jsou Vietnamci... ale pořád vidím ty zářící oči, když mohli trumfnout svého soka.....dražba je pro hodně lidí hra. Ale berte to u Vás v Přerově pozitivně. Ty Vaše tupé ovce udělaly dobrý skutek. Více umořili dluhy dlužníků.;-). A Vy jste také neprodělal, jak píšete, ne?

1 0
možnosti
Foto

Nejsem z Přerova, tam jsme se vydali. Já jsem si na kávovaru vydělal. Jasně, vůči tomu účelu, k němuž jsou dražby určeny je to fajn. Oproti například malým dražbám v Havířově, kde se soubory věcí v hodnotě 200 tisíc prodávají za 15, protože se exekutorům nechce dražit po jedné položce.

0 0
možnosti
RK

Párkrát ( a to doslova ) jsem u Vrány byl a vždy jsem odešel jen s kroutící hlavou......mé komodity měly být auta, ale prodaly se daleko dráže, než je jejich skutečná cena, o zisku ani nemluvě. Kupující prodělali na každém kousku tak 20 - 50 tisíc ;-D

0 0
možnosti
Foto

V autech se vůbec nevyznám, ale kluk v polobotkách, co tam koupil Audi za 150 tisíc se usmíval, tak jsem se domníval, že udělal dobrý kup. Ale co já vím. Myslím, že například, když se draží kamion, nebo cisterna - nemusí se najít moc zájemců a dá se na tom vydělat.

Taky tam byl týpek, co při prohlídce stál u Peguota Partner a všem kolemjdoucím vysvětloval, že k tomu nejsou papíry, že to je na nic a pak auto vydražil :-)

0 0
možnosti
LN

..jen drobnost...v závěru apelujete na věcnost.....ale v titulku nekompromisně nazvete účastníky aukce tupými ovcemi.....není to poněkud netaktní...???

0 0
možnosti
Foto

Vím, že je titulek možná hrubý, ale přimo na oné dražbě jsem to takto cítil. Je tomu už půl roku, co jsme tam byli a od té doby mám přesně tento titulek v hlavě. K napsání článku jsem se dostal až teď.

K vaší otázce, možná to někomu netaktní přijde, ale jen se snažím případnou diskuzi směrovat tam, kde mě to zajímá.

0 0
možnosti