Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J35a48n 19U28h83l29í36ř

11. 1. 2013 23:14

Asi máme Jirko stejné pocity ze stejného místa, z výhledu na té vyschlé fontáně, když jste se tam k nám přidali a "jestli prý už Olympici hráli?". Takže Vás zdravím, díky za skvělý trefný článek a držím tomu svižnému staříkovi Karlovi palce. ..a pan Marek si zas bude myslet, že je to podplacené, nebo alespoň domluvené.

0 0
možnosti
JP

Já ho volit nebudu. Je starý i když má zdravotní posudek ... Nelíbí se mi lidé, kteří jezdí na tajná zasedání u Bildenbergů a už vůbec ne ti, kteří ze svého vysokého postu říkají do novin o svých protivnících, že jsou vhodní za pazdeří (toaletní papír). Když si pan Bátora jen na facebooku ozval na takovou urážku (chudáček starý...), byl vyhozen z práce všemi nejen mediálními prostředky. Prosím, nevolte tohoto kosmopolitu naším prezidentem!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji! Vnímala jsem včerejší koncert podobně... jen teda volit Karla jsem byla rozhodnuta již před koncertem... ;)

0 0
možnosti
MV

Souhlasím s autorem a Karla Schwarzenberga volit budu. Stejně jako velké množství lidí. A není to na základě koncertu....to opravdu ne.

2 2
možnosti
FK

A proc tedy ho budete volit? Muzete mi to prehledne a strucne rict? Dekuji.

1 2
možnosti
FK

Knize Karel? Vy chcete cloveka, co vas na 20 let zadluzil 120 miliardama za prezidenta? Vam nevadi, ze tahle loutka v rukach pana Kalouska nemuze temer mluvit, neudrzi pozornost a kdyz neco rekne tak je to vtip nebo bonmot? Vam nevadi, ze kdyz Kalousek tlaci na policejniho prezidenta, tak reakce pana knizete je "No tak si kluci povidaj, no". ? Aha, tak to jo ....

2 2
možnosti
Foto

placená agitka schovaná za popis rádoby civilního zážitku .... jj, vskutku goebbelsovsky propracované. Dobře se to "kníža" naučil od blševiků a nacistů.

6 8
možnosti

Marku, je zvláštní, jak jste se vůbec netrefil. Tak snad příště budete mít lepší odhat.;-D

4 4
možnosti
PN

P52e95t42r 30N40ě86m92e94c

10. 1. 2013 9:55

Je zajimave, jak jsu na prvni pohled ruzne demonstrace, setkani, koncerty, atd rozlisne. Na nekterych na prvni pohled je videt klid, pratelstvi, radost, .... Na jinych nenavist, zlobu, nepratelstvi, ... . 

To same jde rici i na vystupovani politiku - z nekterych vyzaruje klid, rozvaha, .. z jinych nenavist, ..

3 1
možnosti
FK

"Včera jsem viděl Prezidenta" A jaký bylo ráno? Blbý, co!

9 2
možnosti

ráno bylo fajn, jen prší :-P

2 1
možnosti
MK

Už staří Římané měli heslo "Chléb a hry". Tak se koukám, že jeden koncert zdarma pro "chudinu", či "plebs" a je vymalováno. Ty se domníváš, že chování Švancíka i jiných politiků je jejich vlastní. Že jim ho neurčují PR specialisté. Když už hochovi s modrou krví chceš dát svůj hlas, znáš to, co on bude ve funkci prezidenta protlačovat (církevní restituce, ale co to upřesňovat, dej si volební kalkulačku!). Pak půjdeš na Václávak řvát proti politice státu. Ne, na to nemáš právo, co sis zvolil (na základě koncertu), to máš. Holt jeden koncert, navíc placený z našich daní, dostanou daňoví poplatníci vždy v předvolební guláši

6 3
možnosti

Miloslave, Miloslave, nejsi moc dobrým nositelem svého jména, když lidi nazýváš plebsem a chudinou. Pro tebe žádný prezident dobrý nebude. Nejsi ho hoden.;-(

2 5
možnosti
PS