Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

:-) silná a zdravá energie sice zní dobře, ten pojem sám se mi zdá ale být zvolený více než nešťastně. Možná je to nedokonalým překladem z angličtiny. 

To, že dnes trpí náš imunitní system, má dva důvody. Za ten jeden můžeme sami, za ten druhý ne. Za jedno si imunitu kazíme přílišnou čistotou, za druhé jsme právě na vrcholu genentických změn, způsobených cca 10 000 nadzemními jadernými výbuchy v polovině minulého století. 

Nejsem si úplně jistá, jestli ezoterické povídání postiženým opravdu pomůže. Ale určitě pomůže výši bankovního konta těch, kdo to povídání sepisovali. :-)

0 0
možnosti
OP

Nedávno vyšel v MF Dnes článek, že zdraví vnučky ovlivní strava její babičky. Děkuji svým rodičům za to, kde, na čem a jak jsem vyrostla. Druhá babička, pocházející z vesničky v  lesích Jesenicka je na tom podobně. Proto máme zdravou a šťastnou vnučku.:-)

0 0
možnosti
PP

Rozmáhá se to co? :-/

A ještě je vtipný, když o tom, jak porodit, mudruje chlap ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 880x
Founder of HAPPINESS ACADEMY
(First Happiness Education in CR)
Chief Happiness Officer - first in Czech Republic :)
ČERNÁK INTERIOR DESIGN - consultant
START-UP ADVISOR
Coach, Speaker, Writer
Holistic Alternative Positive Psychology
Feng Shui Advisor
Yi Jing (I-Ťing) Consultant
Personal and company advancement
Helping people and companies achieve fulfilment, balance and growth in their lives and business, create pleasant living and working environment and experience happiness

Specialties: Holistic Alternative Positive Psychology, Consulting, Coaching, Yi Jing (I-Ťing), Feng Shui, Chinese Cosmology, Reiki, Psychology, Marketing, Communication

Seznam rubrik