Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Babiš je podnikatel a dobře ví jaká řešení fungují a jaká nefungují. Většinou fungují řešení zcela jednoduchá, jako to třeba dělá Austrálie a nejsou to řešeni se střelbou.

Oproti tomu pahumanistický vzdělanec ten nemá nikdy žádné řešení, ten jenom demagogicky plive na řešení reálná.

Pokud vím tak Babiš nic o střílení neříkal, on mluvil o velkém utečeneckém táboře, kde by se vybírali ti co budou mít ubytování uvnitř EU, tedy např. ženy a děti.

Imigrační proud by potom zastavila už jen ta perspektiva migranta, že v EU uprchlíka čeká uprchlický tábor a nikoliv ráj na území Německa, Švédska, Anglie atd.

2 0
možnosti
MR

Klasické malostní uvažování jež v naší zemi převládá a vlastně brání té skutečnosti opravdu věci řešit a to hlavně  ne tak na vlastním písečku ... .

Zabezpečení vlastního prostoru je první krok  v situace kdy po kontinentě se pohybují stovky tisíc uprchlíků jež je navíc motivována sebevražednou politikou Německa a Merkellové, může dospět do stavu kdy Merkellová bude jak si odstraněna a Německo změní politiku a okolním státům na jejich území zůstanou uprchlíci což může dospět do fatálních procesů.

Zde je potřeba zabezpečit hranice EU, za druhé je potřeba řešit uprchlíky v Evropě, důsledně je registrovat a oddělit válečné uprchlíky od ekonomických a singl mužů. Vedle pohraničního vojska by vznikla společné vojsko pro správu migrantů.

Následně použít letectvo a staré vojenské lodě k první deportaci migrantů jež nebudou splňovat podmínky a hodnoty EU.

Společně s Nato vojensky stabilizovat Blízký východ a Severní Afriku, a dále mohu pokračovat.

Zde svět nehraje v bílých rukavičkách a stejně na to musíme přistoupit my. Zde to bude tvrdý stře z dožívající doktrínou EU a garniturou politiků ale i mezinárodních organizací, starý pořádek už končí ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Jsem nekonformní člověk, věřím v Boha, nevěřím Bibli, věřím evoluci, nevěřím Darwinovi, věřím přírodě, ale nevěřím v globální oteplování.