Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Autore, než se rozhodnu něco napsat, tak si ověřím a zjistím skutečnosti,  které ve Vámi popisované době byly. Dost mě zklamala          p. Pavlíková, ta už by to také mohla pamatovat! 

     Kdo si vyjel za minulého režimu na západ,(nebylo to pravidlem, ale znám osobně spoustu případů), byl po příjezdu tajnou policií t.zv. "vytěžen". Ten výraz se myslím používá pro výslech i dnes. Samozřejmě byl o tom učiněn záznam, příslušníci VB nebrali peníze za nicnedělání. Babiš, který ovládal jazyky a zastupoval Československo v Maroku, jako obchodní zástupce pro dovoz fosfátů několik let, se do seznamu musel zákonitě dostat. Tenkrát si stát pečlivě hlídal, aby ho různí vykukové neokrádali. Kdyby tam nebyl, divil bych se. Pokud jste pamětníci, jak se zdá při Vašem zasvěceném diskutování a bloggování, mohli byste si pamatovat, jak se vyvážela po sameťáku nákladní auta s vázacími akty těch, kteří si to dovedli zařídit a pálilo se to kdesi na hromadách. Skartovačky nestačily.  Babiš tuhle příležitost zanedbal.O tuto rychlou likvidaci dokladů se postaral  gen. Lorenz, potom snad tomu pomohl nový min. vnitra, myslím, Sacher. RvRv

2 0
možnosti
PK

Podle mne každý pracovník zahraničního obchodu, který pracoval v nesocialistické zemi, musel podávat informace státní bezpečnosti. Mohlo však jít o informace hospodářského charakteru, ne co dělá a s kým se skýtá Havel nebo sledovaný soused z ulice.

5 2
možnosti
Foto

J29i28ř79í 53K85i27n92d13l

17. 11. 2015 20:28

Jenže Babiš nepodával informace hospodářského charakteru, ale jak svědčí 12 dochovaných spisů, práskal své spolupracovníky. Do dnešní dne není jasné, kdo Babišovy pomohl ke získání majetku.

1 3
možnosti
OP

Dnes se urodilo vícero článků, které stojí za to číst. Ten váš mezi ně také patří R^

2 3
možnosti
Foto

I55v70a44n 17M85a28r83e12k

17. 11. 2015 19:38

Ale ten "nejhlavnější" se tu ještě nezjevil ,určitě všichni netrpělivě čekáme jak "hybridně" a jako vždy hlavně neskutečně "hrdinně" protestoval náš společný kamarád ze Staromáku 8-o

4 1
možnosti
Foto

Autore, krásně jsem si početl, moc se mi to líbilo a tleskám.

A že jste udeřil hřebíček dokazuje i přítomnost bývalého agenta StB. I to je určitý potvrzující moment. ;-)

4 3
možnosti
Foto

I82v13a34n 20M87a54r66e54k

17. 11. 2015 19:35

Máte tím na mysli sebe p.Machaček ? Jdu se kouknout do Cibulkových seznamů 8-o

4 0
možnosti
MM

Čím konkrétně Miloš Zeman podle Vás pošlapal odkaz 17. listopadu? Mohl byste ten odkaz dále také definovat?

5 3
možnosti
RH

Můžete mi vysvětlit, proč nepustili na Albertov studenty, když je to studentský svátek? To neudělali ani bolševici...

2 2
možnosti
Foto

Co by asi autor dělal, kdyby o něm nějaký bloger začal psát jako o vrahovi? Asi by nechal od admina blog stáhnout a možná by dal autora k soudu pro urážku na cti. Že sám špiní bez důkazů Babiše mu očividně odporné není.

7 3
možnosti
RH

Počkejte, jeho spolupráce s StB je soudně doložená...

3 6
možnosti
DP

D72a35d80a88k 47P68e74t45r

17. 11. 2015 17:46

Koho udal, konkretně prosím.

5 1
možnosti
Foto

A proč by zrovna Vámi potrefení měli kvůli Vaší hroší kůži přicházet o kšeft? :-P

3 1
možnosti
VP

Proč všichni co se ohánějí biblí a vírou jsou takhle "slušní"? Někdy mám takový dojem, že takoví lidé hned jak vyjdou z kostela, pomluví i faráře ...

"A odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme našim viníkům. Naše odpuštění bližním slouží Bohu jako vzor odpuštění, které on chce udělit nám." 

Tím jsem myslel hlavně volbu Vašich slov, jak křesťanské ... mimo jiné, ten pán se jmenuje Babiš ... taky mou maličkost někdy hrozně štve, ale takhle psát ... no, asi to bude tím že nejsem ten křesťan

7 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Jsem nekonformní člověk, věřím v Boha, nevěřím Bibli, věřím evoluci, nevěřím Darwinovi, věřím přírodě, ale nevěřím v globální oteplování.