Rath je jako Hitler

Pan hejtmanoposlanec Rath se oprávněně zlobí…Prý je jeho vyobrazení na obálce dnešního Reflexu nechutné.. Vzhledem k tomu, že je to „můj“ – středočeský hejtman, je mi to obzvlášť líto. Takový nadějný a sympatický politik a oni mu takhle ošklivě škodí. Fuj, že se v Reflexu nestydí!

Zneuctění Davida Ratha mi vadí zejména kvůli tomu, že se ho podobným způsobem temné síly snažily poškodit i v minulém roce. Před krajskými volbami se objevily anonymní internetové stránky www.antibendl.cz , které měly vyvolat dojem, že je připravuje tým okolo Davida Ratha a poškodit ho před volbami. Dovedete si představit, že by něčeho podobného byl pan hejtmanoposlanec schopen? Já ani v tom nejhorším snu.

Ještě, že se vůči takovým podlým útokům pan hejtmanoposlanec Rath ohradil slovy: „My jsme to určitě neiniciovali“. Věřím mu každé slovo, a doufám, že i všichni mí spoluobčané.

Do voleb jsme byli svědky dalších ataků na Bendla, které měly vyvolávat dojem, že je dělá ctihodný poslanec Rath a poškozovat ho před voliči. Došlo k vylepení billboardů Petra Bendla s automobilem Porsche, někdo rozesílal emaily Bendlovým jménem, dokonce do některých domácností volali anonymní tazatelé a poštvávali je proti Petru Bendlovi. Protože víme, že hejtmanoposlanec Rath by žádné takové „krysařiny“ nebyl schopen, je jasné, že za nimi stojí ošklivá ODS. Naštěstí voliči tyto podlé hrátky ODS odhalili a Davida  Ratha ve volbách za jeho pravdomluvnost, gentlemanství a inteligenci odměnili. Jen díky jejich hlasům se stal naším váženým hejtmanem.

 Již jeho první kroky v hejtmanském křesle ukázaly, že Středočeši si zvolil správně. Okamžitě nechal vyhodit ředitele krajských nemocnic a zástupce kraje v Bruselu, následovalo 19 z 20 šéfů krajských odborů a jeho spravedlivá čistka na krajském úřadě pokračuje každým dnem. V současnosti se připravuje na ředitele krajských škol, kteří neprojevili dostatek loajality k našemu novému vůdci – hejtmanoposlanci Davidu Rothovi. Čest jeho práci.

 

David Rath je jako Hitler. Je stejně jako on mučedníkem, do něž si rád kopne zejména intelektuální póvl, který má hojné zastoupení i na tomto fóru. Adolf Hitler byl také průkopníkem, který byl zejména v rádoby intelektuálních kruzích nepochopen a zesměšňován, ale masy ho milovaly. Bohužel ho zatím ani historie nedocenila, jeho čas přijde. My, příznivci Davida Ratha si počkáme. Náš čas přijde a dá našim ctihodným myšlenkám zapravdu. Ať žije David!!!

 

Krysařiny, které měly poškodit dobrou pověst Davida Ratha:

www.antibendl.cz

http://zpravy.idnes.cz/vydelavam-dost-nechte-nas-brani-se-bendlova-proti-letakum-pmm-/domaci.asp?c=A080527_212821_domaci_zra

http://zpravy.idnes.cz/za-letaky-proti-bendlovi-muze-byt-tlusteho-kridlo-tvrdi-cssd-ptn-/domaci.asp?c=A080513_161617_domaci_adb   

http://zpravy.idnes.cz/do-stredoceskych-domacnosti-prisly-letaky-hanici-hejtmana-bendla-p9d-/domaci.asp?c=A080512_174551_domaci_ban

Autor: František Cerha | čtvrtek 5.2.2009 11:48 | karma článku: 35,44 | přečteno: 3464x