Není za antikuchtova.cz sama Dana Kuchtová?

Již při zveřejnění informací o spuštění stránek antikuchtova.cz mě napadlo, že tím, kdo z takovýchto stránek může před blížícím se sjezdem Strany zelených nejvíce těžit, je sama Dana Kuchtová. Proč by někdo z jejích oponentů spouštěl takovéto dehonestující stránky a navíc si je tak naivně registroval na jméno Bursíkova přívržence Petra Štěpánka? Není to až moc amatérské a naivní?

Komu stránky antikuchtova.cz mohou nejlépe posloužit? Podle mého názoru je to sama Dana Kuchtová, která se může stylizovat do "chudáka ženy", kterou ti protivové bursíkovci takhle ošklivě napadají. Nevím, nemám k tomu žádné důkazy, jde nejspíše pouze o výplod mé choré fantazie. Kdybych však byl na místě Dany Kuchtové a měl k ruce takouvou zkušenou partu mediálních a PR odborníků jako má ona, nejspíše bych si nechal poradit a do něčeho podobného šel.

Postup je jasný:

Spustíme stránky, které budou natolik nevhodné, že se "chudáka ženské" zželí některým doposud nerozhodnutým delegátům, navíc lze takovouto  stránku brát jako důkaz o zlotřilosti Martina Bursíka a jeho věrných. Mediální ohlas je v letní okurkové sezóně zaručen. Zaregistrujeme ji na nějakého blízkého spojence Martina Bursíka, v tomto případě na Petra Štěpánka, který mu musí být navíc vděčný, že ho po jeho alkoholovém incidentu neodvolal z funkce ředitele Státního fondu životního prostředí. Stránku necháme chvilku běžet a pak na ni umístíme další bombu - jméno "Kašpar", které si zasvěcení mohou spojit s asistentem Martina Bursíka  Samuelem Kašparem...Média to znovu převezmou a další pošpinění Bursíka je na světě... A krysařina je na světě...A to vše několik málo dní před sjezdem Strany zelených, na němž se Dana Kuchtová a Martin Bursík střetnou o post předsedy strany, budoucnost strany a de facto i budoucnost vládní koalice...

Nevím, jak již jsem napsal, nemám k výše uvedenému žádné důkazy, jen se sám sebe ptám, zda jsou lidé okolo Martina Bursíka takoví amatéři, či lidé okolo Dany Kuchtové takoví protřelí šíbři.

PS: Nikdy jsem s Martinem Bursíkem neprohodil ani půl slova a sám žasnu nad tím, jak se ze mě  - známého to odpůrce ekologistů, stal jeho mediální obhájce...

http://www.novinky.cz/clanek/148773-stranka-antikuchtova-cz-pozastavena-kvuli-nezaplacenym-fakturam.html

Autor: František Cerha | středa 3.9.2008 14:59 | karma článku: 17,23 | přečteno: 1151x