Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Zdeno Sekerák

31. 8. 2008 14:19
S tym bratom ste to prestrelil

S tym bratom ste to prestrelil. Skutocne nechutne takat do toho nahle umrtie brata M.Bursika.

Ak by ste pouzil google tak zistite ze kampan zacala uz davno. V tomto zmysle sa dopustil hyneizmu autor bloku.

0 0
možnosti
JR

vypsanafixa

26. 8. 2008 22:24
řešení nemožné

Veřejnosti je sugerováno, že položit Bursíka znamená zvolit Kuchtovou. Ale Kuchtová je v mnohem jen Bursík v sukni. Stačí si vzpomenout na její monarchistickou koncepci vedení Jihočeských matek, z nichž řada jí měla plné zuby. O lidech, kteří by mohli Zelené vést, se moc neví, přestože v rámci Zelených jsou dlouhodobě aktivní, a to dávno před příchodem Kuchtové a Bursíka. Jde o totální informační blokádu a manipulaci. I kdyby se dnes o těchto lidech začalo psát, tvalo by nejmíň 5 let, než by je voličské stádo začalo registrovat.

0 0
možnosti
H

hejty

26. 8. 2008 13:33
jsem proti Temelínu

už jednou způsobil, že se ministryní stala Milka

0 0
možnosti
B

bytostQ

26. 8. 2008 13:17
Prašť jak uhoď

Bursík s Kateřinou jau jsou sice ryzí kariéristi, ale Kuchtová ukázala, že nezvládne ani základní úřednickou práci, což mi přijde ještě mnohem horší. A jak baží po moci a lepším korýtku snad každý vidí..Rv

0 0
možnosti
I

imre

26. 8. 2008 13:17
Cerha mínus

Sklamání, příspěvek velmi emotivně laděný, snažící se postavit paní Kuchtovou , za její, dle mého soudu velmi oprávněné názory, do temného světla.

Trochu zavání politickou objednávkou textu pana Cerhy, nemyslíte čtenáři?

Pozor na to co je svoboda tohoto media a co prostá manipulace. Autor klidně a bez skrupulí do článku zatáhne i takové neštěstí jako je smrt pana Bursíka. Doufám, že alespoň toto nebylo v objednávce, a je aktivitou pana Cerhy. Každý slušný člověk stejně vyhodnotí, co je mocenský zápas a obrana vůči kritice, a zvláště pak jeli oprávněná. Hodně zdaru paní Kuchtové, a více takto nevyvedených objednávek.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

26. 8. 2008 13:15
A z čeho se vzpamatováváte vy?

A čí je to problém, že se Kuchtová vymezuje? Váš? V čem je lepší politický turista Bursík, než matka Kuchtová? Je to jak za vozem, tak pěšky.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

26. 8. 2008 13:54
Re: A z čeho se vzpamatováváte vy?

Myslím, že mezi Bursíkem a Kuchtovou je dost velký rozdíl. Ale kdo ho nechce vidět, nevidí...

0 0
možnosti
MH

1255

26. 8. 2008 11:13
Kuchtová se v politice namlsala a chce se

vrátit. Ale takováhle levicová politika je už zastoupena jinými politickými stranami. Leda že by vlezla k socanům. Doufám,že voliči prohlédnou a nezvolí ji.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 8. 2008 11:43
Re: Kuchtová se v politice namlsala a chce se

voliči jsou slepé ovce, neprohlédnou a zvolí ji .... Já věřím jejímu bývalému manželovi ... R^;-D

0 0
možnosti
JV

anai

26. 8. 2008 11:01
nesouhlas

S článkem nesouhlasím, ale je to Váš názor, takže jej respektuji, ale s tím Bursíkovým bratrem jste poněkud přestřelil, ne? Nač má Kuchtová čekat, když sjezd je za 9 dní? A Kuchtová má pravdu, Bursík je odéesák v zeleném pláštíku, ale uvnitř je celý modrý.

0 0
možnosti
MH

1255

26. 8. 2008 11:15
Re: nesouhlas

Bursík pochopil, že jsou volní voliči po US-DEU, tak nabízí politiku zelenou, ale napravo od středu. Kuchtová toto nepochopila, na levici je nacpáno.

0 0
možnosti
J

joprda

26. 8. 2008 5:51
Bohužel pro ČR

je pan Bursík ekologický diletant.Rv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 8. 2008 7:14
Re: Bohužel pro ČR

Bohužel pro ČR je Kuchtová diletant, který jde pouze po povrchu ... její názory na kulturnost krajiny jsou předpotopní a vážně pochybuji, že dokáže vyjmenovat funkce lesa. Poslední slušný ministr ŽP byl Ambrozsek, od té doby bída a utrpení ...

0 0
možnosti
AM

Celebix

26. 8. 2008 0:11
Zelení

Dovolím si s článkem nesouhlasit. Negativní kampaň Kuchtové je pravdivá.  Bursík se pokouší získat všechnu moc u zelených jen pro sebe, aby se v klidu mohl on a jeho přátelé dostat ke korytům. Bursík je čistý pravičák, kterému jde akorát o moc a o prachy, které přináší. Věděl ale, že v ODS je takových jako on příliš a neměl by tam šanci se dostat na nějaké vysoké místo, takže nejdříve vstoupil do kdu-čsl a když tam neuspěl, tak v sobě objevil zelené nadšení a přešel k Zeleným. Tam se dostal do vedení a podařilo se mu dostat Zelené dokonce i do koalice se stranou, která má k zelenému programu nejdál - ODS. Když však chtěl zajít ještě dál a vyměnit program za koryta úplně, tak se proti němu idealistická část zelených prostě vzbouřila a odmítla to. Ta část zelených je sice v menšině, ale přesto mu dokáže celkem komplikovat život, takže je celkem logickým krokem, že se nyní tyto lidi pokouší dostat z míst, kde by mohli něco ovlivnit.

0 0
možnosti