Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

halohalo

30. 3. 2008 9:35
Originál zupák.

OLRAJT? ;-)

0 0
možnosti
CC

cekon

30. 3. 2008 9:25
Česká politika

je mimořádně zkorumpovaná a samozřejmě ryba smrdí od hlavy, jasně že i od té nejvyšší...Problém není totiž v tom, že politici kradou a jsou zkorumpováni, ale v tom, že jim to vše projde. Jednou, dvakrát, x krát. Co myslíte, že by se stalo, kdyby dcera prezidenta Bushe dostala 100 miliónů jako dar od šéfa  státní firmy tzv. na školu a tento nasledně po několika měsících byl znova jmenován do funkce?

0 0
možnosti
A

Angelkiller

29. 3. 2008 20:24
Politici

Domnivam se, ze obecne plati, ze cim vetsi stat, tim mene lidi mohou primo kontrolovat sve politiky a tim horsi pak jsou. Politici jsou zkazeni vsichni, do jednoho...Ale pokud bychom meli srovnat napr. ceske, "evropske" z EU a americke, cesti by rozhodne byli v tom srovnani svatousci a to myslim s naprostou vaznosti. Co se deje v EU a USA, to si bezny clovek jen tezko dokaze predstavit...

0 0
možnosti

meduzka555

29. 3. 2008 20:12
Media

mají svůj podíl v každým případě - na český politiky házej neustále špínu (neříkám, že si za to politici nemůžou) a o EU slyšíme leda v tom smyslu, že jsme nestihli požádat o granty. A taky jsme museli přejmenovat rum...

0 0
možnosti
S

snehurka23

29. 3. 2008 19:07
Nevěřím tomu,

že by Češi považovali  Evropský parlament za lepší než než ten český....spíš naopak.  Je to možná dáno i tím, že v Česku se toho o Evropském parlamentu a EU obecně ví jen málo. Nedělám si iluze, že by čeští europoslanci nezneužívali výhody, které se jim v Bruselu nabízejí, a stejně tak si iluze nedělám ani o poslancích jiných zemí, protože dobré a špatné lidi nejdeme všude atd. Co se týče naší vlády, nestojí oprvadu za moc. Jak kdysi řekl jeden chytrý člověk, každá vláda je stejná....Nicméně pořád jsme na tom poměrně dobře, stačí se jen podívat k našim bratům Slovákům či k sousedům v Polsku....

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

29. 3. 2008 19:01
Nedá

se říct špatná, ale musí stále myslet na levicovou opozici, která sice sprostým lhaním a směšným nadbíháním parazitům lidské společnosti ((jejich voličům)), nikdy nevytvoří pražádné hodnoty, ale zasmradí, otráví a většinou i znemožní realizovat správný kurs vlády, která chce pokrok a spravedlnost !!!

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

29. 3. 2008 18:51
Ceska politika

je nezrala, ale od EU neni co ocekavat. EU je silne ovlivneno byrokraty v Bruselu, kteri maji levicacke, pozelenele, poloanarchisticke sklony.

0 0
možnosti
AA

ADukla

29. 3. 2008 16:55
Nechapu, jak zi muze autor,

na zaklade jednoho cloveka myslet, ze cely Cesky narod si idealizuje Evropsky parlament. Staci se podivat, jak jsou k nemu cesi skepticti vsude kolem! Taky mam z clanku pocit, ze autor micha Evropskou unii a Evrpsky parlament.

No a zda Je česká politika opravdu tak špatná? JEDNOZNAČNE ANO !

Nemam rad, kdyz se lide porovnavaji s tema horsimi misto toho, aby se srovnali s tema lepsimi.

0 0
možnosti
O

o.kostal

29. 3. 2008 17:12
Re: Nechapu, jak zi muze autor,

souhlas R^

0 0
možnosti
A

agnostik1

29. 3. 2008 11:10
Je česká politika opravdu tak špatná?

Je.

0 0
možnosti

vodní želva

29. 3. 2008 9:50
Vážený pane

narazil jste na podstatný problém, který se v tomro státě vyskytuje a to je ten, že média nekomentují veřejné mínění (což by podle mě měl být jejich úkol), ale že média veřejné mínění vytvářejí. Když trochu odbočím, tak si nedokážu vysvětlit, že policie ČR je jedna z nejnedůvěryhodnějších institucí v tomto státě, ale Interpol je absolutně nahoře. Ve skutečnosti je to tak, že Interpol je jenom jakousi servisní organizací pro policii bez velkých pravomocí, která pouze poskytuje určité poznatky, ale žádné samostané šetření nevede (takže tady se lidé vyjadřují k důvěryhodnosti instituce i podle toho, co viděli v nějakém filmu). Navíc jsem ještě nezaznamenal žádnou zprávu, která by Interpol kritizovala. Já bych jich našel opravdu dost.   

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3031x
Angažovaný pozorovatel společenského dění.Více na www.kampanzive.cz a www.pioneers.cz