Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hella.k

16. 5. 2008 17:09
Vrchní agitátor ODS

opět započal geniálním nadpisem svůj přihlouplý článek. Jen tak dál, ať vidíme jak daleko dostoupila hloupost v řadách ODS.;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

Anup1

16. 5. 2008 16:55
Autore,

ve Vašem výčtu chybí to,že Jiří Payne coby poslanec ODS,se veřejně chlubil,že to byl on,kdo první jednal s USA pro radar !

0 0
možnosti
RR

rezjir

16. 5. 2008 13:26
no a co

Navíc pokud citujete z programového prohlášení vlády něco o procesech, vedoucí k posílení systému kolektivní obrany a bezpečnosti v podmínkách 21. století, tak dvoustranná jednání o protiraketové obraně jsou přímým popřením toho programového prohlášení. Bijte socdemáky za to, že dělali něco v rozporu s programovým prohlášením vlastní vlády. A navíc to znamená, že jakékoliv jednání Tvrdíka s Amíky je nutné považovat za jeho téměř soukromou záležitost.

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

16. 5. 2008 14:31
Re: no a co

A cim nas chcete presvedcit, ze ministr obrany CR si vyrazi do USA na " temer soukrome dle Vas" hovory o zakladne USA,  zprava o hovorech probehne dennim tiskem a vlada nic nevi? od niceho se nedistancuje?

0 0
možnosti
MK

weneto

16. 5. 2008 11:37
Děkuji za článek a udílím karmu

S výstavbou radaru sice nesouhlasím, ale je mi sympatický Váš poslední odstavec. Člověk by měl odvahu napsat co reprezentuje, když reprezentuje.

Jinak buďte klidný kdyby volby vyhrála ČSSD tak by to byla ODS kdo by se chytil odporu národa k špatně zvládnuté propagaci protiraketové obrany  a dnes by se v parlamentu jednalo pouze v obráceném gardu 

0 0
možnosti
MK

weneto

16. 5. 2008 11:41
Re: Děkuji za článek a udílím karmu

Jen ještě doplním Vaše obavy jak by byl v USA vnímán Paroubek když zablokuje radar a stane se Premiérem - pokud se nepletu Kanada USA také odřekla účast na této staronové myšlence USA předsunout pozice dál od svých hranic ( staronové proto, že si tyto pokusy zakázali USA a SSSR smluvně již před lety ) a dnes jsou to kanadské stíhačky, které brání nebe nad USA ( neb USA pro světovou nezištnou angažovanost nemají dost letadel na obranu svého území ) - takže jak by jej vnímali?? Svět se naštěstí neskládá jen z hodných ( zadobře s USA ) a zlých co nechtějí základnu - úplně prostě by počkali až bude vystřídán někým jiným

0 0
možnosti

vodní želva

16. 5. 2008 11:24
Vážený autore, mýlíte se,

kdyby v roce 2006 vyhrála volby ČSSD, tak by dnes radar určitě schválen nebyl, protože by nastala situace, že ČSSD by byla pro radar a ODS zásadně proti. K tomuto tvrzení mě vedou zkušenosti z chování našich nejsilnějších politických stran.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3031x
Angažovaný pozorovatel společenského dění.Více na www.kampanzive.cz a www.pioneers.cz