Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

8. 5. 2008 11:36
Človíčku,

kde všude Rath byl či nebyl je mi srdečně jedno. Zaplať pánbůh, že byl tam, kde mohl stabilizovat VZP po předchozím něčím čurbesu. Ne podle počtu stranických průkazek, ale podle činů poznáte je.

0 0
možnosti
D

dwart

7. 5. 2008 20:56
Ach jo

Když je autor tak zapálený do exaktních čísel, mohl by nám vysvětlit privatizaci nemocnic po Bendlovsku. To bude mnohem zajímavější než tu vařit z vody a konstatovat fakta z historie, která v současné chvíli neříkají vůbec nic relevantního.

0 0
možnosti
J

jirkan01

7. 5. 2008 19:13
Macek

udělal chybu. Asi mu tou fackou vyrazil z hlavy i ten ubohý zbyteček mozku.

0 0
možnosti
MK

weneto

7. 5. 2008 14:38
Že Vás pálí na naší scéně

Takové malichernosti. Poslanci Pohanka, Melčák či Teplík s Wágnerem se nechávají za ČSSD zvolit a k ODS se přidávájí pro jistotu i s mandátem. Polovina poslanců ODS prchla do Unie Svobody pro jistotu rovněž s mandátem. Tvůrce ekonomického programu ODS mistr Tlustý byl člen KSČ a náš pravicový ministr Financí hodlal vládnout s komunisty.

Sice chápu že je dobré upozornit na politického akrobata zvlášť když kandiduje za ČSSD ( o Teplíkovi se tak až moc nepsalo ), ale chci tím říci že naše politická scéna je plná kariéristů jímž je úplně jedno za jaký tým zrovna kopu. Charakterní je v tom svrabu tedy už jen to, že pan Rath se nechalk za stejnou stranu zvolit do Parlamentu - ani to u nás totiž nemusí být věčným pravidlem

0 0
možnosti
TB

guam

7. 5. 2008 15:05
Re: Že Vás pálí na naší scéně

je vidět,že tomu moc nerozumíte. Paroubek, blahé paměti, říkal, že pokud  lidé z koalice volí zákony, které podává opozice, že to jsou lidé, kteří rozumí problematice problému. Ale pokud to je obráceně, už tento názor neplatí, už to jsou renegáti, přeběhlíci a bůhví co ještě. a co takový Dryml, nechal se zvolit jako poslanec za ODS do sněmovny, vystoupil z ní a přestoupil do ČSSD.

 Mně imponují lidé, kteří mají jiný názor než jim určuje byro a hlasují podle poslaneckého slibu ať se děje co se děje. Proto mi nevadí Melčák, Pohanka a třeba i ten Tlustý

0 0
možnosti
H

hella.k

7. 5. 2008 14:36
MUDr. Ráth

je především politikem a je pouze v jeho schopnostech, jak lidem vysvětlí svůj alpinismus po zádech všech stran a lidi ve volbách rozhodnou. MUDr. Rath má docela slušnou šanci uspět, zvláště po té, když byl spoluautorem pořadu v TV o rozkrádání středočeských nemocnic tlupou úředníků z ODS okolo hejtmana Bendla. MUDr.Rath oproti Bendlovi dokáže lidem jasně a srozumitelně vysvětlit o co vlastně v privatizaci středočeských nemocnic šlo, a to bohužel Bendl a modrá tlupa z ODS neumí.;-D;-D;-D Dodávám - volila bych radši MUDr. Rátha, i když ho zrovna taky moc nemusím. Budu volit menší zlo, než jsou zloději z ODS s Bendlem v čele.

0 0
možnosti
TB

guam

7. 5. 2008 15:10
Re: MUDr. Ráth

záleží z jaké strany se to vezme privatizace nemocnic nelze spojovat s rozkrádáním jiného majetku za vlady levicové. Takže levicová banda není lepší. Ráth by měl hlavně se zbavit toho titulu MUDr. protože tuto práci nikdy nevykonával. vrhl se okamžitě na politiku. Jeho bych si nedokázal představit v nějaké ordinaci, či nemocnici jako doktora

0 0
možnosti
TJ

vioš

7. 5. 2008 14:32
co takhle psát pravidivě

V článku je dosti překroucených  skutečností, holá fakta nestačí, tak je autor poupravík obrazu svému. ;-D Rathův odchod z ODS byl krokem chytrým,  spíše kdyby zůstal, byl by blázen. Nakonec prošla rozkolem a úpadkem.  Jeho kandidatura v Praze a SČ kraji je spíše odvážná, páč  jsou to kraje s tradiční modrou přesilou. Vtip o tom, že v Praze by vyhrála volby i Klausova tenisová raketa má něco do sebe.  Rath je odvážný, jestli do toho půjde. R^ Šance na vítězství jsou nízké, ale nevzdává to. Není jako Topolánek, který může kandidovat jen v modré Praze, jinde by ho nezvolili  ani omylem. ;-D

0 0
možnosti
LD

strycek_Pompo

7. 5. 2008 15:23
Re: co takhle psát pravidivě

A co má (kromě sídla úřadu) Praha společného se Středočeským krajem, ty kopyto?

0 0
možnosti
KL

cliff

7. 5. 2008 14:19
buuuhhheeeeaaaa

otazka je kdo je komu k uzitku ;-D

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

7. 5. 2008 13:58
Já nevím, co Vás na tom pohoršuje.

Rath funguje podobným způsobem jako vrcholoví sportovci. Když klub, za který momentálně kandiduje, nemá na vítězství, tak jde jinam.Když to udělá takový Jágr nebo Kaberle, je to v pořádku. Tak dopřejte stejnou možnost i "sportovci" Rathovi a taky ho tak berte. Prostě, dělá jenom divadlo a jinak není k užitku.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 5. 2008 14:12
Re: Já nevím, co Vás na tom pohoršuje.

dříve se používalo spojení "politický turista". ;-)

0 0
možnosti

jirspi

7. 5. 2008 13:55
Jenže vy zapomínáte, kde žijete ...

... slíbí zrušení třecetikoruny a vyhraje s náskokem padesáti procent ...

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 5. 2008 14:11
Re: Jenže vy zapomínáte, kde žijete ...

v Praze ne. R^

0 0
možnosti
LD

strycek_Pompo

7. 5. 2008 13:49
No co co,

prostě mu to politicky myslí, vy šmejdi ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3031x
Angažovaný pozorovatel společenského dění.Více na www.kampanzive.cz a www.pioneers.cz