Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UV

Urb-inspirace vítězná

2. 8. 2008 1:18
Takovou smůlu můžu mít jen já.

 Říkám si, podíváš se na bloggy a zahloubáš se. Konečně mám čas, ale jaká bída myšlení v tomto slizu bloggů mě potkala se ani nedá popsat. Autore, tohle je taková ubohost, že snad něco podobného dokáže vyprůjmovat jen Polanecký, nebo Kostera. Už jste nějaký svůj výtvor konzultoval s odborníkem v oboru sadismus a grafománie? Škoda, na takovém vašem blogu by si jeho student udělal diplomovou práci. 

0 0
možnosti
M

menganoo

5. 8. 2008 16:16
Re: Takovou smůlu můžu mít jen já.

Jejda, raději nehloubejte. Vy totiž při tom svém hloubání zcela neomylně vymyslíte nebetyčnou krávovinu;-D

0 0
možnosti

pečlivý čtenář

1. 8. 2008 20:40
ODSáci zase konspirují

Tak složité to není. Já vím, že pro vás ODSáky je pojem jako demokracie ve straně nepochopitelná. Máte takovou disciplínu a už dávno provedené čistky, že objevení konstruktivního poslance z řad ODS, pokud mu nekape na karbid (kott) je vesměs směšná myšlenka. V ČSSD to tak není. ČSSD je asi jediná demokratická strana v parlamentu, kde si každý může říka co chce a v neprioritních tématech i hlasovat jak chce a nehrozí mu za to cílevědomá politická likvidace jako třeba Tlustému nebo Zubové atd...

Takže faktem je, že Paroubek žádného Ratha neposlal. Rath s tím přišel sám a důvod je prostý. V přímé volbě nemá Rath možnost Paroubka neočekávaně vyzvat a porazit pomocí intrik. Ve volbě na sjezdu už ano. S ohledem na fakt, jak moc je Rath ambiciózní, si myslím, že aspiruje na předsedu ČSSD do voleb 2010 a přímá volba tuto alternativu vylučuje.

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

1. 8. 2008 23:02
Re: ODSáci zase konspirují

Lhaní Vám jde na jedničku. Ale myslíte si, že lidé jsou tak velcí tupci, že nevidí vylučování z ČSSD za jiné názory, zatímco v jiných nikoli? Je ostuda socialistů, že jsou horší demokrati, než komunisti.:-©

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

1. 8. 2008 20:10
Zdá se, pane Cerho,

že jsme měli oba takřka stejnou myšlenku (viz http://polanecky.blog.idnes.cz/c/44600/Jak-vyzrath-na-volbu-predsedy-CSSD.html)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

1. 8. 2008 21:23
Re: Zdá se, pane Cerho,

Nedělejte si tu Rudolfe z diskuze reklamku. ;-D

0 0
možnosti
M

milanm.

1. 8. 2008 19:36
tak

tak to je velice výstižně popsaná situace..R^

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

1. 8. 2008 13:42
Proč

Nejčastěji poměry v ČSSD kritizují voliči ODS je pro mě velkou neznámou. ;-D

0 0
možnosti
MB

MychalB

1. 8. 2008 13:58
Re: Proč

a proč by nemohli? To, že to nechápeš nikoho nezajímá :-P

0 0
možnosti
FS

kolonie

1. 8. 2008 13:32
No

...nejsem si jist,že je Paroubek nejhorší předseda ČSSD(přes 30% voličů).Možná,že je to právě vysněné přáni odésáku aby skončil Paroubek fiaskem.Nevím jestli se Paroubek bojí Zemana,ale vím určitě,že se nejvíc bojí Paroubka ODS.

Pro mě by znovuzvolením Zemana(ožralec) a spol, byl jasný důkaz toho,že ČSSD by se zase spřáhla z ódésákama(mafie) a nastaly by zese čachry machry jak za oposmlouvy.Tím by pro mne Čssd byla nevolitelná a pak by mi asi nezbývalo nic jiného než volit Komunisty ! Bohužel.

A Ratha v čele ČSSD bych se taky nebál,ten se z tunelářáma z ODS nesere vrací jim vše stejnou mincí,věřím,že by pro ty mafiány z ODS   byl něco jako červený hadr na býka. A ta modrá sebranka to potřebuje jak koza drbání.

0 0
možnosti
L

lukumuisti

1. 8. 2008 13:50
Re: No

Jak vis, ze ODS se nejvic boji Paroubka? Delal jsi si nejaky pruzkum? Proc pises takove zjevne blaboly ;-D

0 0
možnosti
P

P.Farsky

1. 8. 2008 13:15
Cerha dělá politiku.

Ano Pane Cerho, píšete krásně:

Bojí se Paroubek Miloše Zemana, Šlouf by v ČSSD měl zůstat (vždyť je to Cerhův člověk( a mohl bych dál pokračovat jako Cerha)

Pane Cerho a nebylo by lépe, kdyby jste se napsal . Proč M.Zeman nevystoupí na odpovídající komunikační rovině a neřekne , co se mu na ČSSD nelíbí, jak to napravit a jak on tomu pomůže. 

Ale nebojte se Cerho,  od Vás takové otázky nelze čekat . Vy totiž píšete tak, jak psával E. Moravec , jak potom psávali soudruzi z Rudého Práva a jak teď píše Cerha .  No a Cerha jer navíc rád. že má tak ineligentní příznivce jako je ozdoba , aljav...

Gratuluji, Cerho.

0 0
možnosti

vodní želva

1. 8. 2008 12:20
znalec sociální demokracie promluvil

já bych jenom řekl, že způsob volby je jejich věc a z toho, jak jsem to pochopil, tak Rath svým názorem rozpoutal nějakou vnitrstranickou debatu, která nemá moc zastánců. Taky netuším, jak by dopadla přímá volba předsedy ODS, ten současný se zase moc nelíbí tatíčkovi zakladeli.   

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

1. 8. 2008 12:01
souhlas

naprostý souhlas, on po Paroubkovi může nastoupit ještě horší Rath a všechno tomu zatím nasvědčuje. ČSSD již dávno není demokratická ale despotická.

0 0
možnosti
AJ

aljav

1. 8. 2008 11:59
Špidlu bych mezi tu bandu nemíchal

 ten to asi jako jediný z nich myslel opravdu dobře, byl to prostě jen naivní idealista, se kterým zametli !

0 0
možnosti