To naše zdravotnictví skutečně předělali k obrazu svému.

  Neustále slýcháváme od ministra zdravotnictví p.Hegra jak je v naší republice zabezpečená dostupnost základní zdravotní peče pro každého, jak je to ve skutečnosti, se dovíte až když tam někoho máte .  

světloemil

 

Když se začnete pohybovat denně po prostorech určených k léčení až tam se vám otevírají oči a poznáváte skutečnou realitu našeho zdravotnictví.

 

Nejdříve jste vůbec rád že jste našli místo kde můžete zaparkovat auto.

Po chvílí se ocitnete u svého blízkého na nemocničním lůžku.

Chcete se něco dovědět jak to je s vaším blízkým ,no sestra vám neřekne nic a odkáže vás na ošetřujícího lékaře.Na dveřích je napsané že informace jsou podávané lékařem v čase od 14 - 15 hod. Jdete tam v určený čas no pán doktor operuje,čekáte druhý den a mezitím vaše blízka osoba je převezená na jiné oddělení a sestra vám sdělí že informace máme žádat u lékaře nového oddělení. Při další návštěvě je opět naše blízka na oddělení.Když se vám po třech dnech podaří mluvit dokonce i se samotním primářem oddělení ujišťuje vás, že je vše v pořádku a pacientka pobude na oddělení tak týden, potom bude převezená na LDN.

Když přijdete další den již vaše blízka na chirurgií neleží a byla ráno převezená na LDN.Koukáme na sebe s manželkou,díť jsme včera mluvili s panem primářem a za pár hodin je vše jinač.

Chodíme skoro měsíc na LDN, pomáháme s podáváním jídla ,jsme netrpěliví, kdy začne cvičení a opětovné chození, nic se neděje,rána se nehojí a přišlo co jsme nečekali.Příští den pojede vaši blízka na hloubkové čistění pod narkózou.Dle mého názoru celé léčení je v prdeli.

Ptám se co se ušetřilo? I já jsem na vlastní kůží zažil t.z. jednodenní chirurgií a vím jaké je to .

Když při pohybu po prostorech nemocnice náhodou narazíte na vozový autopark menenžmetu nemocnice tak si říkáte ,tady je peněz.

Když se dočtete,že ředitel VZP bere roční odměnu cca 750 tis.Kč a mohl dokonce 1,5 mil tak se vám rozsvěcuje pro koho to pán Hegr vlastně to zdravotnictví připravuje.Nám jenom zůstává doufat že se to povede na druhý pokus a modlit se, aby vše dopadlo dobře

Autor: Emil Čeremeta | pátek 31.8.2012 12:24 | karma článku: 26,22 | přečteno: 1376x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69