Seguito LIDEM - budíček

Jaksi jsem tu družinu přehlížel,jsou mladí a chtějí se prosadit namlouval jsem si.Vyjádření madam však naznačuje něco jiného.Její prohlášení že předseda ji slíbil, že bude mít dostatek hlasu i na přehlasovaní,mně utvrzuje že kdyby ji zítra grupa Kalousek - Nečas řekla, že je prezidentovou tak okamžitě začne vykonávat tento úřad.Vůbec je nezajímá podstata,jednoduše další korýtko na obzoru.  

Grupa Kalousek -Nečas vám nabízí další a další funkce a vy jako stádo jdete za těmito funkcemi a možná si myslíte že budete lepšími třeba jako John.Madam nechápu jak si můžete myslet že místo po Johnovi patří vám.Přece  již dávno nejste ve VV a v podstatě výbor patří opozicí.Tak naivní!Grupa Kalousek -Nečas vás přesvědčila,že to patří vám! To musíme v nejbližší době opět čekat nějaké  velké svinstvo!

Jako místopředkyně boje proti korupci dovoíite aby o důležitých zákonech hlasoval poslanec odsouzený za korupci.Vám to nevadí ,za přislíb poslaneckého klubu,za vaší funkci anebo prostě za co?Neměla jste zasáhnout!Je mně jasné,nevěděla jste to.Nevěděla to ani grupa Kalousek - Nečas.Zeptala jste se jich?Na co, v kabelce to určitě nenajdete.

Grupa K-N vás opíjí rohlíkem. Tam kde by neposlal svoje poslance pošle vaše.Je mně předem jasné že skončíte v propadlišti dějin ale víte kolík škody za ten rok a něco ještě dokážete udělat.Vidíte jakou popularitu mají vaší kmotři, tak se prosím probuďte a řídte se zdravým rozumem.Přestaňte naslouchat kmotrům.Je mně jasné i vám že bez nich by jste byli zera,ale pozor i oni bez vás!Rád bych aby jste se živili jiným než škodením druhým.Poznámky že nikdo mně nebude kádrovat a za nepřiznané příjmy může účetní vlastně o všem vypovídá . 

Autor: Emil Čeremeta | pátek 9.11.2012 19:07 | karma článku: 20,86 | přečteno: 945x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69