Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

19. 8. 2011 11:29
podívejte se na to z druhé strany

Skutečně "litujeme že VV nesplnili svou požadavku z dřívějška.Že s ,,Brontosauři“ sedět ve vláde nebudou.!. Nejen že s nimi v té vládě sedí, oni dokonce s nimi společně hlasují, ba dokonce opakovaně hlasovali pro důvěru této vládě. Je skutečně s podivem že "podrželi" tuto vládu kdy proti ní stály fakta o korupci a rozkrádaní,kdy prohlasovávala škrtací zákony proti zájmům obyvatel (nakonec,VV  nemá nakonec nic ani proti růstu DPH,ani proti nadstandardu ve zdravotnictví,ba dokonce si ani "nevšimli" přílepku o zákazu zveřejňovaní platů státních činitelů)...

A naopak že nyní tak neochvějně a jako pevná hráz stojí za panem Bátorou a odmítají možnost jeho odvolání z funkce.Kolik státních úředníků bylo se souhlasem VV propuštěno v posledních měsících v zájmu Kalouskových reforem? Tisíce? Kolik jich má vybrat k propuštění na MŠ  v nejbližších týdnech samotný Bátora? Stovky?

Bude to pro Věci Veřejné dobrá výměna,"zachránili jsme Bátoru,daně z hazardu nebudou?Politika je umění kompromisu.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

19. 8. 2011 9:55
Kalousek je prostě charakter…

Jo, moje řeč. Nebyl on velký kamarád s tím Topolánkem? Že byl? Nojo, vrána k vráně sedá... Jak ten tak onen doslova przní českou politiku. Třeba jen ta Kalouskova subordinace! Kde ten chlap ten pojem vyhrabal? To asi myšlenkově žije v době prarodičů toho svého knížecího šéfa. Ale jak jej používá naznačuje, jaký buran je on. To se premiér skutečně sekl při tom značkování. Přeci ten Bátora vůbec není vůči Schwarzenbergovi v subordinantním vztahu! Ten je v subordinantím vztahu jenom a jenom vůči svému ministrovi! Kalousek nám svou demagogií dnes a denně ukazuje, jak je doma v socialistické národněfrontovské politice, podřízené bolševické totalitě. Prostě z té totality se nevymanil a neustále hulvátsky elitářsky značkuje občany, a plácá nesmysly! Nejhorší jsou však novinářští šmoklové a čičmundové, které/kteří to po něm opakují a ze své negramotnosti tak devastují české kulturně politické myšlení! A pak se divme, že Kalouska, kariéristu jednoho, lidé volí!

1 0
možnosti
PB

Korektní Želva

19. 8. 2011 9:50
...

"To když slyšíte výroky ministra financi že nepředloží zákon o zdanění hazardu z důvodu výroku státního úředníka tak mně se zdá že sním."

To se ti nezdá, opravdu sníš, protože nic takovýho Kalousek neřekl. Pouze papouškuješ to co řekl Sobotka kterej si jako správnej socan upravil pravdu tak aby vyzněla ve prospěch jeho straně.

TOP09 odešla ze zasedání vlády kvuli tomu že člen vlády stojí za úředníkem kterej uráží ministra a tudíž logicky nemohl Kalousek svůj zákon předložit. Míč není na straně Kalouska, ale na straně VV, kteří si mají ve svém resortu udělat pořádek.

0 0
možnosti
RV

chanchez

19. 8. 2011 10:12
Re: ...

Naopak, míč je na Kalouskově straně, ale v úplně jiné, mnohem důležitější hře. Po těch veletočích co Kalousek předváděl kolem zdanění hazardu, si myslím, že prostě udělá cokoliv, aby k němu nedošlo, nebo se co nejvíce oddálilo. VV moc nemusím, ale jimi nabízené vysvětlení mi přijde docela rozumné. Přijde mi, že ten chemik technolog, by klidně přerušil finále českého poháru ve fotbale (schvalování zákonů a práce reformách a vůbec činnost ze kterou jsou placeni), jen protože se někdo v městským přeboru poprali dva týmy (výrok jednoho úředníčka, který adresáta výroka nechává absolutně klidným)

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

19. 8. 2011 9:49
jakým jazykem jste nám chtěl sdělit své myšlenky ?

to je nějaký dialekt bulharštiny ? nebo slad lužcké srbštiny ? Těžko říci - prostě jsou tam pasáže,kterým nelze ,ani při nejlepší možné vůli ,rozumět ...

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

19. 8. 2011 9:45
No jo, tomu se říká podepřený charakter

Když ten charakter přinese provozovatelům hazardu miliardy, to se to charakteruje!

0 0
možnosti