Ó, vládo lidů…

Je až neskutečně, že každý den když otevřete internet tak se dočtete jak pod úspěšným panováním současné vlády se krade a krade a zřejmé jen tak se krást nepřestane. Skutečně je smutné konstatovat že kradou hlavně ty které jsme volili a kteří o nás rozhodují a vytahují z naších kapes další a další peníze.Případy jako Promopro,Dalík,Gros…jasně dokazují že vůbec se nemusíme dohadovat která partaj to děla víc…já si myslím že z důvodu že se to nahoře stáva beztrestným tak to dělají všichni.

A že se něco i prováli a vypluje na povrch je jenom malinka kapička která nikomu neublíží a nejlepší výmluvou je počkejme až nezávislé organy to vyšetří.

Učebnicovým příkladem poslední doby je náš ,,milovaný” pán Vondra.Tak jenom čekejme a on mezitím dal další zakázku bez vyběravého řízení.A opět budeme čekat.

Prostě on jako většina dalších se dostál ke korytu tak rozdává hlavně svým známým.Přece nemůže vědět jak tam dlouho pobude.

Když se někdy podíváte na průzkum kolík lidi jim důvěřuje tak je to astronomické číslo které se někdy vyšplhá i k 20%.No myslíte že si z toho něco dělají!

Někteří jako pán Kalousek jo. Dospěl k závěru že jednou s příčin jsou stravenky.

Geniální zjištění které se zalíbilo téměř celé vládě.A když to nakonec přece jenom neprošlo tak ten nejvyšší to korunoval slovy,že prostě šlo o poměřovaní pindíku.

Bravo pane předsedo vlády.

Hodně z vás psalo že ke kulatému výročí 17.listopadu by bylo potřebné opět vyjít do ulic a udělat to ještě jednou ale teď již pořádně.

Mim velikým přáním je aby odešlí všichni a užívali si své poctivě nastřádané milióny.

Samozřejmé myslím i papaláše roku 2011.

Velice vítám že se objevuje někdo nový a úspěšný na politické scéně jakým skutečně si myslím že je pan Babiš.

Já skutečně nic lepšího nevidím. Přece nebudu volit extremisty!

A přestat věřit se mně nezamlouvá.

Autor: Emil Čeremeta | úterý 15.11.2011 10:11 | karma článku: 14,91 | přečteno: 957x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69