Jak je to srozumitelné pane Staňuro!!!

Ministr dopravy Zdeněk Žák se velmi důrazně opřel do stavební firmy OHL ŽS, která tento týden přerušila rekonstrukční práce na dálnici D1 v úseku Velká Bíteš - Lhotka s tím, že komunikace je v horším stavu, než se předpokládalo a že bude kvůli nutnému odvodnění podloží potřebovat milióny korun navíc. Podle Žáka jde ale jen o nátlak na navýšení ceny.

Pro mně velice srozumitelné a jasné prohlášení i když je to ministr, který zřejmé nebudete mít podporu poslanecké sněmovně

Spolek 101, je neskutečný slepenec poslanců který je založen na strachu ze straty mandátu, na korupci , a i tak jasné věci nepodpoří.Známe jsou Kalouskové teorie, že i kdyby byl rozpočet sebelepší , nepodpoří ho. On to mele trocha jinak, ale  mele a mele.

Všem je jasné jak se na funkci ministra dopravy dostal pán Staňura. Hned jak se rozhodlo, že se nějaké peníze uvolní, hned odvolali Dobeše....Madam Karolině nabídli ministerstvo obrany i když jenom na 8 dni ale svého docílili a Staňura se stal ministrem dopravy. Mohlo se vypisovat výběrová řízení a podepisovat smlouvy o zhotovení díla. Marně se pokoušel pan Jančura  nabízet ceny i o 40% nižší, odbylo se to tím, že oprava D1 je navrhovaná komplexně a tudíž to musejí dělat vybrané sdružení. Jíž samotný fakt, že do nabídky jdou sdružení, zavání korupci. Velké stavební firmy, aby udrželi ceny stavebních práci na požadované úrovni vymysleli sdružení, prostě aby si nekonkurovali a státem placení zaměstnanci jim určitě, ne za malou úplatu přikývli.

A hned jak vybrané firmy kopnou, již křičí že se nepočítalo, že krajnice bude tak neúnosná a různá podobná prohlášení.  Vím že kdyby tam sedel ministr za 101-ku, ani by jsme nedověděli, že hned jak kopnou chtějí vícepráce. Nejvýše kapacity z oboru pozemních staveb , by jim to samozřejmé odsouhlasili. Také by nedělali bez výdělku a cena za dílo by byla jako před pár lety. Mně vůbec nevadí že současný ministr dopravy nemá podporu Kalouska. Vadí mně že zbytek je tak slepý a nic jiného neslyším jenom my máme 101 - ku.

  

Autor: Emil Čeremeta | úterý 23.7.2013 16:21 | karma článku: 28,44 | přečteno: 1056x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69