Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

24. 5. 2012 20:23
Vdím, páni diskutéři.......

:-).....že Vám Babiš pěkně leží v žaludku. O celém problému, víte velmi málo, ale posíláte Babiše do horoucích pekel. Za prvé: Píši to již po několikáté, furt dokola. Přimíchávání bionafty a biopaliv je nařízeno EU. Šmytec. Když to nebude dělal Babiš doveze se to za drahé peníze. Takhle mají zemědělci aspoň nějakou práci. Já kupuji bionaftu, která je o 5 kč levnější, nemám s tím problém, dcera má benziňák, kupuje benzin z bioetanolem, který je na 1 lt o 1O kč levnější. Zatím žádný problém, jak se všeobecně straší. Mělo by Vám bát známo, že v zemích již. Ameriky se jezdí užd 4O kroků na čistý etanol! Mají problémy? Asi ne! Pokud se týká bioplynových stanic, ta nemají bohudík s Babišem nic společného, zhodnotí se v nich zemědělský odpad (kejda, ev. další zbytky rostl. původu), elektřina z nich je levnější než ze solárních panelů a vedlejším produktem je teplo. pokr.....

0 0
možnosti
SN

kuča

24. 5. 2012 20:29
Re: Vidím, páni diskutéři.......

:-)....navíc vzniká produkt, vhodný k hnojení půdy bez zápachu. Na závěr - Babiš vytvořil podnik, který zaměstnává 28.000 lidí za slušných platových i sociálních podmínek, odvádí daně doma (ne na Kajmanech) a máte tedy plné právo se rozčilovat, když vidí ten zlořád rozkrádání, s kterým jsme denně konfrontováni. Vy přece chodíte nakupovat do supermarketu, jak dlouhá cesta než se tam potraviny dostanou a kdo se na tom balí, to Vás nezajímá. Babiš to rozhodně není ! Čus-bus! !!

0 0
možnosti
TJ

Rudick

24. 5. 2012 17:59
No co, o kšefty mu jde

nejdřív nám zdražil naftu a benzín, teď by ještě rád elektřinu. Nečasova vláda mu nechce povolit biozásobníkové stanice. Ty jsou něco podobného jako solární elektrárny, až na to, že na chlévskou mrvu. Na ně by byly třeba dotace jako na soláry. Těch několik set miliard dotací by šlo do kapsy Babišovi. Ale potřebuje politický vliv, aby tenhle byznys století mohl prosadit. To je celé. :-/

11 0
možnosti
MZH

Martin z HK

24. 5. 2012 17:59
Babiše by mohl volit pouze

duševně chorý člověk. Každému kdo má jen trochu rozumu v hlavě je jasné, že je jeden z nich. Jak jinak by mohl prolobovat zákon o přidávání bioethanolu do paliva o deset let dříve. DESET LET budeme plati o dvě koruny více za naftu než bylo nutné a tyto peníze jdou do kapsy asi komu?

13 0
možnosti
TJ

Rudick

24. 5. 2012 18:01
Re: Babiše by mohl volit pouze

No co Babišovi, stejně jako půjdou miliardy z biostanic. Jenom odrbe lidi.:-/

7 0
možnosti
AKLK

Abadi Kwame lovec komančů

24. 5. 2012 17:52
Hmmm

Andrej Babiš je arcizloděj a parazit - to se to podniká za miliardy ze státního rozpočtu, že. Babiš nemá se skutečným podnikáním nic společného a po jeho vystoupení v Máte slovo by ho mohl volit skutečně jen duševně chorý člověk.

11 0
možnosti
.A

.45 ACP

24. 5. 2012 17:48
Babiš je Bureš - tohle mi o tom soudruhovi plně stačí

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W1397

8 0
možnosti
JO

31pryc

24. 5. 2012 17:34
Tak, vivat Babiš, vivat Babiš

postavíme mu pak pomník, nazveme po něm město, náměstí, ulice, nábřeží, parky, postavíme mu pak mauzoleum ....

Dobrotivý Bože, do čeho jsi to zase vrazil duši;-(

7 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1283x
Velice rad fotím a mám rad přírodu