Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kdyby se šílelo jen na Facebooku. Podívejte se na blogy!

;-)

3 0
možnosti
JK

Me spis zarazi to celkove poblazneni temer celeho naroda nad volbou prezidenta. Jeho funkce by se bez urazky dala prejmenovat na kladece vencu a vrchniho ceremoniare, tedy cloveka bez jakekoliv vyznamejsi moznosti cokoliv ovlivnit a presto maji lide pocit, ze se teto volby musi zucastnit. Volby do PS jsou pro nasi zemi nekolikanasobne zasadnejsi, ale volebni ucast tomu rozhodne nenasvedcuje... ;-)

1 2
možnosti
VR

Máte pravdu, poslední dobou bylo všude "Karla" plno. Otázkou je, zda mu to do finále pomůže nebo uškodí. Jedni se jím mohou přejíst, další (nepevní v podpoře, získaní jen onou masáží) mohou odpadnout a v dalším kole nevolit. Napadne sníh, sportovně aktivní vyrazí na hory a výsledky budou jiné. Okolností, které mohou pro i proti spustit je celá řada - včetně již zmíněného počasí.

7 1
možnosti
MK

Nevím, kde ho bylo plno, ale u nás rozhodně ne. Tady bylo plno Fischera a Zemana

1 8
možnosti
Foto

Už to, že jste volila v 1.kole p.Fischera dokazuje, že na Vás mediální masáž docela působí. Nyní budete vystavena 14-denní propagandistcké smrští ve úprospěch Karla Schwarzenberga. Domnívám se tedy, že jej budete volit.

5 1
možnosti
VR

To, že někdo někoho volil, nemusí být nutně zapříčiněno tím, že byl mediálně masírován... je tu jistě velká pravděpodobnost, ale ne 100%.

4 1
možnosti
AM

Děkuji. Pěkně obnažený "neexistující důvod" obrovského nárustu hlasů pro knížete. Mladí si to většinou mezi sebou profacebukovali a dali mu hlas, ačkoliv se o kampaň do té doby nezajímali a názory kandidátů neposuzovali.

6 1
možnosti