Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J24i51ř68í 92J88o25n43á94š

26. 12. 2020 10:11

V Buchlovicích se konají každoročně slavnosti česneku.V televizi jsem viděl šot s jedním pěstitelem,který tvrdil,že každé ráno polkne stroužek česneku.Nekousat,max rozříznout na menší části,aby se mohl bez udušení polknout.Nebudete mít "voňavý" dech a vaše střeva vám budou vděčná.Neříkám,že to praktikuji každý den,ale co nejčastěji.Zkuste to.Doporučuji ovšem český česnek,nejlépe vámi vypěstovaný.[>-]R^

0 0
možnosti
Foto

Výhodou nás blogerů je prakticky NULOVÁ ODPOVĚDNOST zato, co napíšeme.

Proto je skoro každý bloger odborník na všechno, proto si s lehkou myslí napíše cokoli, o čem se domnívá, že je to to jediné správné.

Podobní fušeři se pak většinou hrozně diví, když je někdo skutečně povolá k odpovědnosti. A to ještě mají kliku, že neexistuje žádný !matrix!, který by uměl nejen odhadnou důsledky, ale pohnat ke spravedlnosti za i ty doopravdy nastavší.

Jak říkám, užívejte si neodpovědnosti, dokud můžete. !!

1 0
možnosti
ND

Nic proti vašemu opěvování česneku, určitě má jeho dlouhodobé užívání kladný vliv na zdraví, já jen když mě vezla rychlá s opravdu vysokým tlakem do nemocnice a já se posádce omlouvala za pach česneku, který se nade mnou vznášel, tak mi zdravotník s úsměvem sdělil, že v tomto případě je česnek dobrý tak akorát proti upírům, ale ten tlak tedy nesrovná :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 976x
Zastávám názor, že humor je koření života. Rád bych řešil problémy s úsměvem, nemám ale rád úsměv sarkastický, posměšný. Znepokojují mě řešení, která jsou k smíchu a škodí.

Seznam rubrik