- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když jsem se vloni o bylině dozvěděl, už byl konec května, literatura hovoří, že nejlepší je pro použití v kychyni do doby květu. Letos jsem se po ní koukal mnohem dříve. První setkání bylo na soutoku Labe s Cidlinou, zkusil jsem tedy pár lístků a ejhle výtečné, druhé setkání bylo v oboře u Poděbrad a tady jsem se našel rostliny ve všech stádiích, kromě odkvětlých - za těmito se budu muset vypravit později. Některé rostliny již krásně květly, někde teprve hnaly na květ, ostatně podívejte se na výběr těch nejlepších snímků.
A jak se dá využít v kuchyni, to si zajisté najdete na netu sami, já jen podotýkám: neváhejte, zkuste a uvidíte, že je to výtečné obohacení jarní kuchyně každé kuchařky i labužníka.
Další články autora |
AURES Holdings a.s.
Jihomoravský kraj
nabízený plat:
120 - 120 Kč