Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

18. 4. 2011 18:02
Svatá prostoto

Vy jste nepochopil konání V.Klause.Kdyby přijal demise tak, jak byly podány, vláda by nepadla . Proč taky ? Odvolané ministry by nahradili další , ale V.Klaus by se nemohl předvádět jako mírotvůrce. Vždyť on ty krize a problemy provokuje a ne že je uvažlivý státnik. K tomu má hodně daleko.

0 0
možnosti
C

carolusI

18. 4. 2011 12:15
Asi jste to nepochopil.

Kdyby Klaus toužil po pádu vlády, přijal by návrhy na odvolání ministrů.A vláda by už nebyla. Svým otálením naopak dává Nečasovi čas na rozmyšlení a záchranu vlády. Ačkoli nejsem velkým fanouškem Klause, musím mu přiznat, že přemýšlí dopředu a dovede odhadnout co se bude dít.  Takže pokud vás některé jeho kroky udivují, chce to víc přemýšlet.

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 4. 2011 9:39
napsal bych to jednodušeji

Václav Klaus touží po pádu vlády. Tečka.

Protože vláda která nevládne, nedělá užitečné,provozuschopné a socialně průchozí reformy (vzpomeňme, že i na to že 20% DPH je moc jim musel připomenout Klaus sám], neřeší závažné problémy, ba ani nesnižuje zadlužení státu, na druhé straně, se jen hádá, vrší jednu korupční aféru na druhou, každou chvíli je na hraně krize která jí může svrhnout...Tak to bych z pohledu prezidenta viděl jako jednoznačně pozitivní, že chce aby jí nahradilo něco jiného:-)

0 0
možnosti
V

vmt

18. 4. 2011 9:18
S tou nenávistí daleko nedojdete,

ani léčit se to nedá. Je mi Vás líto. Musíte mít blbej život.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

18. 4. 2011 9:29
Re: S tou nenávistí daleko nedojdete,

Podle sebe soudím tebe... Otevřenou nenávist v článku nenajdete, je v něm kritika (ať oprávněná, či ne), vyjádřená sarkastickou formou. Všichni veřejní činitelé musí být kritizovatelní, jinak u nás neexistuje opravdová demokracie. Pravdou je, že při momentální hlouposti celé řady politiků, kteří z egoistických důvodů, pro vidinu okamžitého prospěchu, anebo kvůli záchraně sebe samých, riskují rozvrat, je Václav Klaus v dané chvíli přeci jenom určitou brzdou, či stabilizačním bodem. Působí to tak, i kdyby motivy prezidentova jednání byly  takové, či onaké. Někdo ho za to chválí, jiný kritizuje. Obecně platí, že není třeba spěchat s příkrými odsudky, ale raději hledat souvislosti a posuzovat jednání politiků v delším časovém horizontu. Čas ukáže.

0 0
možnosti