Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bofums

12. 6. 2011 13:57
Pan Cempírek předvádí,

že je pravdivá věta: " Ševče, drž se svého řemesla ". Možná, kdyby se zaměřil

na tělesnou výchovu, mohl by být objektivní. V historii  je však pouhý amatér-

na jeho " díle " je to zřetelné a chvalozpěvy některých diskutérů to jen potvrzu-

jí. Kulhající pokusy p. Cem. srovnávat kom. total. a dneškem to jen potvrzují!

Jako slohová práce je celý elaborát sotva na dostatečnou!

0 0
možnosti
K

Kozel_

12. 6. 2011 14:15
Re: Pan Cempírek předvádí,

Tohle není moc věc historie. Jdíš jde o indoktrinaci komunistickým uvažováním, která je u p. Cempírka jasně patrná. Předkládá typicky komunistické argumenty, které v dnešní době říkají. Za komunismu bylo skutečně cílem, aby výuka marxismu byla v rámci všech předmětů.Tj. každý předmět měl sloužit s indoktrinaci komunistickou ideologií, v rámci každé disciplíny tu bylo marxistické "vědecké" pojetí. Díky tomu nejen u historie došlo k pravému opaku toho, co je věda. Místo historických skutečných událostí se podával marxistický výklad - řada faktů různě překroucených, tu zas něco vynecháno atd.

Dnes komunisti nepopírají totalitu, to jaksi nejde. Ale nestoudně tvrdí, že dnes je přece totalita taky. Takže vlastně bylo stejně. Postupně pak přejdou k tomu, jak bylo vlastně lépe tehdy, navzdory té totalitě. Nesmělo se tolik cestovat, ale každý měl přece práci a doktor byl zdarma. Svobody se nikdo nenají, jak jeden pán už psal jinde.

0 0
možnosti
W

wiki5

12. 6. 2011 13:27
tvrdit

ze v oblasti francouzskeho vydirani stavkami jde o slusnou zemi je opravdu odvaha a  hloupost. Francouzi jsou pro smich celemu svetu s jejich stavkami, jak muze nekdo povazovat tohle vydirani za normalni chovani v demokraticke spolecnosti

0 0
možnosti
K

Kozel_

12. 6. 2011 13:18
Je neštěstí, že pan Cempírek učí mladou generaci

I když snad učí jen tělocvik, tak to považuji za neštěstí. Protože dnes dalším článem dokázal, že má komunistické myšlení. Včera jsem psal myslím, že má socialistické myšlení. Ale slušný sociální demokrat (ty bych hledal spíš v zahraničí, nemyslím tím ani p. Paroubka či Sobotku apod.) uznává demokracii. Nikdy by tu neobhajoval komunistický režim a nesrovnával současné poměry s tím, co tu bylo za bolševika. Např. prezident Francois Mitterand se setkal s Václavem Havlem, k nevoli komunistických úřadů. Pan Cempírek se snaží dokázat, že tehdy a nyní tu bylo stejně - tj. tehdejší totalita = dnešní totalita. To bolševici dělají, když nejde popřít, že tu byl totalitní režim, tak se snaží namluvit, že tu máme totéž i nyní.

Já vidím jako neštěstí, aby komunistický agitátor vyučoval děti na škole. Protože tu svoji agitaci bude vnucovat dětem stejně jak tu vnucuje ty svoje názory.

0 0
možnosti
J

jsoud

12. 6. 2011 11:58
Ctělo by to drobné upřesnění legality současné vlády.

Je to koalice, která je výsledkem neznalosti voličů, kteří ji volili. Oni se účastnili hlasování a nikoliv voleb. Ještě nedospěli k demokracii. K ní je zapotřebí být tvorem myslícím a ne věřícím. Věřícímu stačí pohled na tel. obrazovku a podle uměleckého dojmu politiků si vybere svého favorita. Velká většina voličů vůbec neznala a i dnes nezná volební programy všech stran v parlamentu zastoupených. Jak si tedy mohli správně zvolit tu pravou stranu, když ani nevědi a dosud nevědí, co která strana zamýšlí?

Z uvedeného plyne, že za Nečasovu vládu mohou občané, kteří pro ni hlasovali ve volbách.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

12. 6. 2011 12:38
Re: Ctělo by to drobné upřesnění legality současné vlády.

Tohle ale panu učiteli tělocviku těžko vysvětlíte!Rv

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
N

nepolitik

12. 6. 2011 11:57
Všem kritikům soudního rozhodnutí doporučuji, aby

si nejprve přečetli zákon a teprve potom soud kritizovali. Zákony platí pro všechny, tedy i pro odboráře. !!!!

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 6. 2011 11:27
Vždyť tyto postupy jsou už běžné

Jak jinak byla rozbita republika, jak byla zavlečena do NATO a do válek? Vždycky pomocí obcházení zákonů nebo jejich zvláštním výkladem. Zákaz stávky je proti tomu nic.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

12. 6. 2011 12:50
Re: Vždyť tyto postupy jsou už běžné

Zapomněl jste na Varšavskou smlouvu a RVHP...

0 0
možnosti
MP

Martin V2

12. 6. 2011 10:29
Škoda slov

:-/Rv

0 0
možnosti
OU

12. 6. 2011 10:17
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
J

jsoud

12. 6. 2011 11:49
Re: pěkně balamutíš soudruhu lidi

Kde kritik v listopadu 1989 byl? Asi seděl u TV a poslouchal vládní propagandu. Současná vláda se opírá o závislý soud, který rozhoduje na její politickou objednávku. Vůbec soudu nevadí, že se nemůže opřít o jediný zákon, který by bylo možné v této situaci použít.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

12. 6. 2011 8:51
Ten soudce měl snad plzeňskou univerzitu

odbráři do Prahy nepřijedou kolektivně vyjednávat, to je snad každému jasné. Ten chlap v taláru je buď vůl, nebo se chce stát papalášem

0 0
možnosti
V

venouš

12. 6. 2011 10:11
Re: Ten soudce měl snad plzeňskou univerzitu

Náhodou to byla baba, asi byla Kalouskovi vděčná nebo zavázaná za jeho mimořádný výkon. Nebo snad: kolik to rozhodnutí stálo daňové poplatníky? Jistě ne žádný pakatel.!!

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 6. 2011 8:39
jasně že

A Kalousek s Nečasem ztrácí další skupinu,která by byla ochotna s nimi o čemkoliv jednat. Otázka je kdo si ještě lajzne přijít na úřad vlády . Že by třeba nyní přišli podnikatelé, kteří by hned ve dveřích dostali usnesení o doměření daní, zemědělci,  kteří by ještě na schodech dostali pokutu za nedodržování hygienických předpisů, zástupci armády  u kterých by Vondra provedl kontrolu jestli mají přišité všechny knoflíky a rovnou je v předkanceláři seřval a napařil jim kasárníka?

Obávám se že už nikdo nepříjde...:-(

0 0
možnosti