Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

karel60

5. 3. 2009 10:23
Jste mimo mísu.

Kdybyste sledoval tuto kauzu dále, pak byste věděl, že o cvčení Horské služby byl informován celý Integrovaný záchranný systém. Pokud někdo šířil poplašnou zprávu, byli to novnáři a ti by měli být potrestáni.

Dobrovolní hasiči v naší vesnici cvičí stejným způsobem. Velitel se rozhodne, spustí sirénu a přesně ví na koho se může spolehnout a jaký je stav požárního družstva. Kdyby jim vakecal večer v hospodě, že zítra bude nácvik, spali by členové držstva oblečení v ochranných prostředcích.

To, že horské službě moc nerozumíte jste jednoznačně prokázal a moc milé to pro vás není.

0 0
možnosti
KA

karel60

5. 3. 2009 10:24
Re: Jste mimo mísu.

ach ty moje překlepy:  cvčení=cvičení, vakecal=vykecal.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

5. 3. 2009 9:51
***

Toto cvičení jen ukázalo, že se médiím nedá věřit. Taky jsou média pěkně naštvaný.;-D A to je dobře. HS R^

0 0
možnosti
C

CTK

5. 3. 2009 9:49
pod carou

Vazeny pane, oni ukazali POPRVE jak ma cviceni vypadat: Zadana mimoradna udalost se neda naplanovat a oni  to zkusili v realu, jak jsou zivotaschopni. Jako spravne cviceni bylo radne utajeno, jak to nejdele slo. A kdo z toho udelal poplach ? Novinari & spol. Zajimal jste se treba o to, jakym zpusobem se o tom dozvedeli ??? Nebo vas uz neprekvapuje, kdyz je hromandne nestesti, požar a podobne,  ze tam je televizni stab pomalu driv nez prvni zachranar ?? Mnohdy je dokazi i natocit jak prijizdeji, kdyz uz oni maji roztocenou reportaz. Napadne nekdy nekoho je obvinit z neposkytnuti prvni pomoci ?? Neodposlouchavaji ciste nahodou IZS ?? Mozna ze nejen tento system. Nebo maji vsude sve informatory ?? Ze by novinari byla pokracovatelem StB ?

Uznejme, ze se jim to povedlo a zapomenme na vojnu ,kdy se o cviceni vedelo mmnohdy tydny dopredu vcetne presneho casu, kdy to vypukne a pak budme delat, ze vsichni pospichame a stihame stanovene casy.

0 0
možnosti