Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bofums

7. 3. 2011 12:04
Chtěl by to jít do hloubky

, ne jen vše svalovat na vládu- dělá to, co může. Ohromný dluh se bude muset 

JEDNOU zlikvidovat a ne lidem slíbit, že se dluhy neplatí! Kdo myslí i na své po-tomky, reformy pochopí, kdo myslí jen na svůj žaludek a okamžité výhody, bude

kritizovat. P. Cempírek by se měl zamyslet nad tím, proč srovnatelní důchodci

mají různé názory- není to tím, jak žlli v mládí?

0 0
možnosti

bofums

7. 3. 2011 12:13
Re: Chtěl by to jít do hloubky

Kdo navykl plnému žlabu, zvyká si hůř než ten, kdo žil normálně. Někdo nyslel na

stáří / na př. si postavil domek /, druhý vše utratil a teď nadává na nájem  a vládu.

Jak Vám, p. Cempírku, přejeme Vaše záliby- my jsme cestovat nemohli / i kvůli

bídným platům /- ale myslete na stáří ! Abyste pak taky neklel! Jsme se ženou

v důchodu / průměrném / a tvrdíme, že až na to zdraví, jsme se nikdy neměli líp !

0 0
možnosti

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:15
mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Statni moc,ktera se drzi zuby nehty u hrantu,ovlada media a polici s justici jako zasadni paky.Statni moc, ktera se sklada z tzv levice a pravice, pricemz se od sebe lisi pouze momentalni lepsi, ci horsi pozici u koryta.Politiku maji temer stejnou, zalozenou na zpusobu po nas potopa.Rozdil vidim snad v tom, ze zatimco polokomanci z ODS ukradnou vse,co vidi a nikdo to uz v zivote nenajde, sockomanci ukradnou vse,co se da take a jeste si koupi volice za jejich penice,cimz je zadluzi az na nekolik generaci.Banda ODSackych gauneru tunelaru s komunistickymi manyry si hraje na pravici, pricemz o ni nemaji ani paru a sockomanci na bojovniky za obycejne lidi, pricemz jejich stamilionova konta jsou v teto komedii podminkou.Jak radi zapomeli rudooranzovi grazlove na obycejny lid,kdyz prosadili s pozenanim "opozicnich" pratel ze zlodejske koalice ODS fotovoltaicky podvod tisicileti.

Pres 20 let destrukce, rozkradani, degenerace a likvidace statu zlocineckou koalici ODS-CSSD.

Reseni: odstrani ji!

0 0
možnosti

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:16
Re: mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Penize k zachovani jeste prijatelnym podminkam k zivotu a klidu berou uvedeni zhovadilci z kapes danovych poplatniku a hlavne z kapes nasich deti. Volime si nezodpovedne a hlavne vedome likvidatory nasi zeme a prozirame budoucnost nasich potomku.

Pri popsanych totalitnich pominkach v nasi zemi, je bohuzel reseni jenom v masove obcanske neposlusnosti a bohuzel podle potreby i v nasili. Mafianska pavucina je velmi silna a prilis pevna. ODS a CSSD z dalsich voleb odstavit pro vysokou kriminalitu, vlastizradu a totalni ztratu duvery. Za demokracii a svobodu se neprosi, za demokracii a svobodu se bojuje.

Kdyz ale vidim ty blbecky, co sem chodi "diskutovat", potrva to jeste dlouho.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

7. 3. 2011 7:09
autore ...

asi takhle: opravdu existuje skupina lidi, kteri pobiraji "nemravne neprimerene" platy, a v duhcodu pozaduji i "nemravne neprimerene" duchody ... ovsem je tam jeste jedna drobnost, na kterou jste racil pozapomenout: ty osoby s "nemravne neprimerenym" prijmem odvadi take "nemravne neprimerene" platby socialniho a duchodoveho pojisteni. pokud se ma mit duchodce, ktery za celou svoji pracovni karieru odvadel pojistne z silne nadprumernych prijmu "tak nejak stejne", jako jiny duchodce, ktery odvadel pojistne z minimalni mzdy, pokud vubec nejake, tak to opravdu nema se spravedlnosti nic spolecneho ... mozna tak s nejakou tou "socialni spravedlnosti", ale na tohle s vami s dovolenim hrat nehodlam ... a to ani v pripade, ze by jste v duchodu mel vy osobne bidne zhynout hlady pod nejblizsim mostem.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

7. 3. 2011 6:57
Podivnost, tenhle text

zaměřil bych se na to podstatné: jak poznáte PODHODNOCENOU práci, o které vlastně celý článek je? Opravdu by mě zajímalo, na základě čeho usuzujete, že je nějaká práce podhodnocená.

-

Jako matematik bych hádal, že k rozhodnutí, zda je něco podhodnocené, potřebujete vědět, jaká je skutečná hodnota té věci. Takže se zeptám: jaká je skutečná hodnota práce učitele nebo lékaře? Nebo vůbec kohokoli jiného? Zkuste mi to pane učiteli vysvětlit. Napsal jste o tom takový pěkný dlouhý článek, tak věřím, že je vám to jasné.

-

Já nejsem učitel ani ekonom, takže uvažuji poněkud schematicky. Dokud je dostatek učitelů a lékařů, znamená to, že jsou ochotni pracovat za mzdu, kterou jim stát platí. Tím, že se za takovou mzdu nechávají zaměstnávat, totiž sami ohodnocují svoji práci. Podepsáním pracovní smlouvy říkají: souhlasím s tím, že moje práce má takovou hodnotu a jsem ochoten za tuto hodnotu pracovat. Nebo ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky