Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

Xexe

8. 4. 2009 17:59
Tak jako se od vdovy

očekává, že nebude křepčit na místě posledního odpočinku svého manžela (alespoň ne hned), tak bych i od fotbalistů očekávala, že nebudou kalit na místě posledního odpočinku národního týmu. Mně je úplně jedno, že prohráli, chleba levnější stejně nebude, ale že se nad jejich způsoby někteří pozastavují, tak to mi přijde celkem v pořádku.

0 0
možnosti
MH

Tapeer

8. 4. 2009 15:44
Hnus!!!

Alibismus, pokrytectví, falešná morálka!!! Nejlépe je zbavit se odpovědnosti, že PÁNI ze svazu? Předhodili jste bulváru a té zdejší ubohé lůze kus masa k roztrhání! Bravo! ;-€:-©;-€ Moralisté už slintají blahem, čarodějnice hoří na hranici a nejhorší je, že tohle prázdné gesto na ukojení davu ničemu nepomůže....

0 0
možnosti
MK

Blast

8. 4. 2009 15:11
co udelali spatneho?

furt se nekde pise ze fotbalisti provedli neco strasneho a nemoralniho, jeste jsem ale nikde necetl co!

Zajit do hospody na pivo? na tom neni nic spatneho ani pro politiky ani pro fotbalisty, ani pro nikoho jineho.

Oslavovat prohru? kdy tohle slovni spojeni vzniklo? prohra se da jedine zapijet, nikdy slavit. Kdo z vas nekdy hral nejakou hru, prohral a pak to sel slavit? nehorazna blbost

A prostitutky? Rika to nekdo jinej nez novinari? Kdyz je v blizkosti fotbalisty holka je to automaticky devka? Copak fotbalisti nemuzou, mit kamaradky, pritelkyne, manzelky,....

Ani se nedivim, ze se Ujfalusi na reprezentaci vykaslal....

0 0
možnosti
OK

Ludánek Homolka

8. 4. 2009 14:09
ehm

"Český prosťáček se samozřejmě pohorší, ale pak si skočí na pivo a tajně pak zaběhne do místního bordelu, kde si to rozdá s šedesátiletou Ukrajinkou, aby se domů zase pak vrátil jako spořádaný a velmi mravný manžel. "

tenhle vykrik jsem nejak nepochopil... :-/ tyhlety přešvihávaný primery se mi moc nezdaji... 

0 0
možnosti
LO

lulu

8. 4. 2009 12:59
nechápu zhrzené fandy

Hele, to je článek.. naprosto souhlasím!!!!! co je komu dotoho s kým se kdo schází, šoustá, ožírá... ? to že toho člověka vídáme 2x týdně na obrazovkách u nás v obýváku neznamená, že máme právo na to ho soudit za jejich osobní životy!!!! Co je komu po tom? jestli se cítí fanoušek zklamán, že po prohraným zápase hráš nepláče v kouty bytu, ale jde se ožrat a vypláchnout si holavu, tak je to prostě debil, jinak to říct nejde.. Vzor, prý jsou to vzory pro mladý zarčínající fotbalisty... to máte se všemi známými, inspirovat nás může kdokoliv. Někoho inspirují fotbalisti či sportovcim, některé politici a jen proto, že se chci stát politikem Bushova ražení, tak nezačnu cvhlastat a brát koks, jako to dělal za svého mládí a přece se stal prezidentem! ikdyž Bush jako příklad to je krok vedle ode mne, pač tohoto člověka nemám ráda.. ale snad jste mne pochopili...:-)

0 0
možnosti
JA

José Antonio

8. 4. 2009 14:43
Re: nechápu zhrzené fandy

Pohoda. Prostě si přijeli na repre udělat žízeň a vypláchnout si hlavu.

Je ovšem zajímavé, že skotská reprezentace neváhala ten samý víkend okamžitě vykopat dva hráče, kteří chlastali sami na hotelovém pokoji a ani si k tomu nepřikoupili běhny, které jsou podobným znakem zoufalého nevkusu jako močení na ulici či vybírání jídla z odpadkových kontejnerů.

0 0
možnosti
P

P.e.r.y

8. 4. 2009 12:25
Básník

A co tím chtěl básník říct???8-o

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 4. 2009 11:53
Já jsem pohoršen

Fotbalisté měli reprezentovat. [>-]

http://streit.blog.idnes.cz/c/78611/Barose-Kovace-Fenina-bezodkladne-vyrazit.html

Na pivo si klidně zajdu, nejsem vrcholový spotovec ani mi žádný svaz neplatí hotel. Děvčata, která jsem viděl na fotkách, tedy fotbalistům nezávidím.

No vidíte - Obama by si to nemohl dovolit. A to kultu celebrit nepodléhám:

http://streit.blog.idnes.cz/c/66646/Cirkus-Obama.html

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

8. 4. 2009 10:45
kde ty

učíš?

0 0
možnosti