Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Kapitán Hollister

3. 9. 2009 16:24
jste vyextrahoval ty nejčastější negativa :-)

to je talent. To myslím vážně, takhle vyextrahovat umí málokdo. Zásadně souhlas, ale snadžim s epřesně takhle svět kolem nás nevidět, protože to by člověk nemohl vylézt z bytu.

0 0
možnosti
A

Arth-

3. 9. 2009 14:25
Já jsem pro...

ale asi je nás málo.

A hlavně nemáme ten správnej vliv...  ;-)

0 0
možnosti
JJ

mojo

3. 9. 2009 14:22
Cempírek

A ta fotka je pravá...?

Ja jsem znal jednoho Jardu Cempírka, středoškolského učitele, a ten se vyznačoval tím, že to byl STBák. Ale vypadal jinak...

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 9. 2009 17:41
Re: Cempírek

Dnes je to vysokoškolský profesor

0 0
možnosti
PK

kraken

3. 9. 2009 14:19
omlouvam se, ale nemuzu jinak...

to je desny blabol. Jakkoliv nesouhlasim s tim co se deje a souhlasim, ze parlament a okoukani politici by se meli vymest od zakladu, z vas cisi akorat nenavist a nebo nesnasenlivost (zcela v rozporu s fotkou). Je to plne nesmyslneho generalizovani a vykriku do tmy.

A k fakticke strance - politika je prace, prislusi za ni mzda jako za jakoukoliv jinou. Je to prace tezka, narocna, zodpovedna a reprezentativni, tak za ni prislusi mzda vyssi. Samozrejme druha otazka je, jesli umerne k platu odvadeji politici stejne kvalitni praci - rychle a kvalitni zakony, odborne posuzovani problemu, zodpovednost za sve ciny a reprezentativnost svym zjevem i chovani na mezinarodnich akcich a setkanich. Ale tu druhou otazku majiresit zamestnavatel, coz je v tomto pripace cela CR, takze to hold moc nefunguje.

Jo - US nedal melcakovi zapravdu. neprekrucujte fakta. Pouze rekl, ze se stiznosti bude zabyvat a prozatim vydal predbezne opatreni. To vysledek stiznosti nijak nepredjima.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky