Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

j.Havránek

14. 4. 2011 10:14
Tělocvikář

Když jsem četl jeden z vašich prvních článků, hned jsem napsal, že jste zřejmě tělocvikář, že na těch dětských dušíčkách toho nemůžete snad až tak pokazit.... Dodatečbě děkuju za potvrzení hypotézy.

0 0
možnosti
PJ

pedro14

8. 4. 2011 8:11
dobre napsane

prodiskutovane s mladezi.. diky pane prosty telocvikariR^

0 0
možnosti
FS

aroneček

8. 4. 2011 7:26
Autore,dej si prášek a uklidni se.

To co blábolíš je hloupost.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

8. 4. 2011 7:07
V čem měl Havel kdy pravdu?

Drsná realita válcuje pravdoláskařské nesmysly. EU, které nám Václav Havel lakoval jako vzor veškeré ctnosti, se potápí. Společná měna k tomu potápění významně přispívá, jelikož bruselští panáci ji za každou cenu zachraňují a to dělá více škody než užitku. Válku, kterou pan Havel podpořil (Irák) za prvé nelze vyhrát (zahraniční vojska bez problémů obsadila území, ale nikdy nedostala život v Iráku pod kontrolu) a za druhé se ukázala i jeko bezdůvodná, protože zbraně hromadného ničení se tam nenašly. Multikulturalismus je hotovou katastrofou. Po skončení zbrojní výroby u nás obsadily naše trhy ti, kteří Havlovi nejvíce tleskali za jeho věty o tom, že zbrojní výroba je nehumánní. Vrazi, které pustil po amnestii v roce 1990, se nepolepšili, naopak zavraždili několik dalších lidí, kteří by dosud mohli žít, kdyby ti vrazi byli tehdy za mřížemi. Prostě z toho, co pan Havel tvrdil a prosazoval, se nic neuskutečnilo. Přesto mu někteří lidé tleskají. Jsou nepoučitelní.

0 0
možnosti
KKSB

Křišťáloví klauni strike back

8. 4. 2011 6:14
Další z orgasmických článků

havlových patolízalů. Je vidět, že film je skutečně špatný, když se podobnými hysterickými články  snaží dehonestovat drtivou většinu lidí jen proto, že jim se tento mimozní film nelíbí. Na CSFD jsem dal odpad, ačkoli u neznámého režiséra by to byla jedna hvězdička. Ale ta šla dolu právě za barnumskou reklamu na tenhle "skvost".

Btw: Havlová v něm hraje samu sebe, tedy ženu Havla, která hraje ženu prezidenta. ;-D

0 0
možnosti