Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

fitzie

12. 6. 2011 7:01
tak ještě

pro zajímavost navštivte ordinaci "starého" zubaře a "mladého".

Zatímco ten starý bude mít křeslo, na které jste sám usedal ještě coby gymnazista, popř.mladší, ještě za socialistickou cenu zakoupené a dávno amortizované, ten mladý bude mít křeslo nové, ale za novou cenu. Zatímco ten starý vás na rentgen kamsi pošle, nebo se s tím nebude vůbec zabývat, zub rozvrtá a "teprve pak se uvidí", ten mladý si udělá orientační rentgen hned an místě. Má totiž moderní přístroj s minimální dávkou záření.

Proč myslíte, že vaši kolegové mají ze zubů trosky? protože se o ně starali staří zubaři za levné peníze. Dokud jsem chodila ke starým, měla jsem plombovaný zub co půl roku. Když jsem začala chodit k mladé, první kaz se mi uděla po pěti letech - na hodně daleko narostlé osmičce, na kterou nedosáhnu dobře kartáčkem.

Jo, kvalitní péče je dražší, ale v konečném součtu se vyplatí. to je zatím moje poznání z ordinací starých a mladých zubařů.

0 0
možnosti
PK

repanak

11. 6. 2011 21:47
Pane cempírku,

neříkám, že ve všem s Vámi souhlasím, ale mám rád pohled ze všech úhlů a ne z jednoho, tak jak zde předvádí a radí pan Kozel - asi můj vrstevník:

- půjčovat si pro "analýzu" zubní poměry v Sovětském svazu je demagogie nejtěžšího kalibru - je to země s naprosto jinou kulturou, ceněním "zlata" v ústech proti porcelánu atd. - často jsem se ve Svazu pohyboval , tak to mohu posoudit

- poněvadž máme většinu rodiny v USA, tak většina jezdí z nich do ČR si udělat zuby a jiné medicinské výkony, aby proti nehorázné drahotě v USA šetřili. A ani s úrovní echt Amerikánů to není v průměru žádný zázrak. A to nemluvím o sociálně slabších.

Pan Kozel se zřejmě dívá jen na Dallas nebo Dynastii.

0 0
možnosti
K

Kozel_

11. 6. 2011 20:37
Máte bohužel socialistické myšlení

Krom tohu tu i lživě předkládáte, že to socialistické smýšlení se má pojit se slušností, ohleduplností, solidaritou - soucitem. Když páni doktoři, z povzdálí povzbuzování socialisty "bojovali" za své šedesátitisícové platy, tak tu nebyla ani slušnost, bezohlednost šla klidně až tam, že mohli být zbytečně mrtví pacienti díky jejich sabotáži a soucit zcela nulový. Taky nevím o jaké solidaritě by byla řeč, chtít téměř trojnásobek platu, co má většina lidí.

Socialisté nyní podporují další stávku. Jejich slušnost je zřejmě v siláckých slovech, vyhrožování a výrocích typu, že rozhodnutí soudu je pro ně cár papíru. Primitivní hulvátství, které předvádí pan Zavadil. Pamatuji i dobu bolševika, bylo mi tehdy více než Vám, takže dobře vím, jak se bolševici vyznačovali slušností, ohleduplností a soucitem. Hulvátství, sprostota, arogance stranických a odborářských primitivů, soucit neměli ani náhodou, soudruzi, do koncentráku posílali stejně jak nacisti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky