Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

DV505

28. 12. 2010 15:11
Moravec, Michálek... a co ještě?

Tady se, mediálně vytváří chudák.Měl by to být pan Michálek!On byl tak "statečný", oni mu tak ublížili.Ať žije globální spiknutí, to mají přece lidé tak rádi!!!Bezprostřední neverbální reakce pana Michálka svědčí dostjednoznačně,že neodpovídá pravdu nebo se ji snaží nějak modifikovat. Je si toho velmi dobře vědom!

Z člověka, který evidentně porušil zákon ( tím, že nešel na policii, ale zejména, že někoho bez jeho vědomí nahrával; tato pravomoc přísluší v omezeném případě pouze policii a dalším přísl. orgánům, činným ve vyšetřování a  trestním řízení), z práskače je tu učiněn málem národní hrdina. Panu Moravci se tu vyčítá, že tu komunikaci profesionálně zvládal, řídil a vedl správným směrem?

DIVNÉ!

0 0
možnosti
T

tokep

28. 12. 2010 13:08
Mám naprosto stejný názor !

Jediný politický narcistně pravicový politický komentátor v ČT je skandál, ostuda demokracie. Pan Moravec je jako by vypadl z Rudého práva 80tých let, jen s opačným rádoby znaménkem. Manipulace arogance. Pod pláštíkem konkrétních otázek podání minimálních faktických informací. Jen donutit respondenty k hádce, de facto pan Moravec se zajímá jen o technologii moci na tu se ptá.  Skutečný smysl a souvislosti věcí záměrně obchází a zamlčuje. Připomíná v lepším případě Alexanda Klimenta z období normalizace. Stálo by to za rozbor. Moravec je nastrčená špička ledovce, inteligentní pohotový herec-manipulátor, morálně a filosoficky povrchní, primitivní.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

27. 12. 2010 7:52
a odkupak víte

že je pan Michálek slušný člověk? Já o něm, tedy kromě mediálního hluku, nevím vůbec nic a moc pochybuju, že je na tom autor blogu po této stránce  lépe. Jediné, co je úplně jisté je fakt, že celý ten případ vzbuzuje ohromnou spoustu otázek. Jo a ještě něco - pana Moravce doslova nesnáším, hlavně proto, že takhle se novinařina prostě dělat nemá.

0 0
možnosti
HP

huh

27. 12. 2010 1:56
Tahle diskuze a karma článku

dokazují, že OMV jsou jen pro vyšěí IQ. Díky za poučení. Pro hlupáky je potřeba něco jiného.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

27. 12. 2010 6:30
Re: Tahle diskuze a karma článku

Opravdu analýza hluboká jako průměrný český rybník!

0 0
možnosti
JJ

Jay6

26. 12. 2010 17:00
Moravec se nechal zneužít.

A to je jeho největší profesionální hloupost. Naproti panu Michálkoví měl sedět ministr Drobil či premiér Nečas. A otázky, které pokládal Moravec měli pokládat oni. Takto si udělali hlásnou troubu a mluvící loutku z Moravce. Žádný slušný a profesionální novinář by se do takové role nemohl nikdy dostat. Moderátor se prostě nemůže dostat do role jediného oponenta. To mu nepřísluší. Udělat něco podobného v BBC, tak by Moravec významně ohrozil svou kariéru, ale hlavně profesionální pověst.

0 0
možnosti
B

Beldor2

26. 12. 2010 11:45
hehe..

Cili vam tam nezadoroval vaseho vysneneho "nicitele koalice" a proto je spatny?? Podle meho se drzel jeste relativne pri zemi...Vy uz opravdu nevite co chcete:-PRv

0 0
možnosti

Clara Shot

26. 12. 2010 0:36
Václava Moravce opravdu nemusím..

Je to namyšlený egocentrik, co se domnívá, že má patent na rozum. Tyhle konkrétní OVM bych ale tak kriticky nehodnotil. Moravec se ptal zevrubně na otázky, které se mi také honily hlavou. Ostatně, pan Michálek tam odtud přeci neodešel jako poražený. Bylo to fair-play..

0 0
možnosti
ML

marlow

25. 12. 2010 22:48
panem Moravcem, který je placen z mých peněz

Toto hovori za vse. Na otazku "kdo ho plati" jste si odpovedel sam.

0 0
možnosti
OF

otec Fouras

25. 12. 2010 20:25
jde na ruku politikům

Doposud jsem nepochopil, proč ve svém nedělním pořadu pan Moravec nevymáchá politiky typu Kalousek. Pan Kalousek má na současném megadluhu našeho státu nezanedbatelný podíl. Je až s podivem, že se lidi nechají zblbnout jeho kidy o zodpovědnosti ap. Pan Kalousek nám během 20 let ukázal, jak to s našim státem, potažmo dluhy, myslí.

Kalousek by měl dostat od Moravce sodu, ane někdo, kdo na bordel v tomto státě upozorňuje.

0 0
možnosti
F

Fiara.L@seznam.cz

26. 12. 2010 22:26
Re: jde na ruku politikům

R^

0 0
možnosti
T

Tom.Žeryk.Masakryk

25. 12. 2010 12:15
to chce ředit žluč...

Pisatel tohoto žlučovitého vánočního článku se buď přejedl něčím hodně mastným nebo je to na úplně jinou diagnózu. Chtělo by to sundat  lyžařské brýle s filtrem do mlhy:-) a svět by nebyl tak jednobarevný.  Lepší titulek byl už jen ten jak "Jyrka propadl o Vánocích střechou do fitcentra"...nebo něco v tom smyslu;-)

0 0
možnosti
JK

ČeStNý PřEdSeDa

25. 12. 2010 14:00
Re: to chce ředit žluč...

Milý řediči, pokud se dojdete projít na čerstvý vzduch, tak se Vám třeba rozsvítí  ...

Do té doby věřte tomu, že ODS společně s KSČ bylo to nejhorší co mohlo tuhle republiku potkat .

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky