Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Klapanec

4. 3. 2009 9:14
Souhlasím

Souhlasím s názorem, že i na schůzích vaší oblíbené Sociální demokracie by měla být přítomna zásahová jednotka.

0 0
možnosti
F

ferdík

4. 3. 2009 9:05
Pane,

zkuste si zjistit průměrný příjem kopálisty v české lize,příjem vyčůraného bafuňáře,podívejte se kde ti umělci tráví zimní soutředění,vydělte to podívanou kterou nabízejí a musí Vám vyjít,že není jediný důvod proto,aby policie placená i z mých daní dělala na jejich stadionu pořádek.Ať se o své slušné fanoušky postarají kluby a pokud to nezvládnou ať si policii zaplatí.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

4. 3. 2009 8:47
pomáhat a chránit!

Podle logiky pana Cempírka a jemu podobných by policie musela být taky na každé vesnické tancovačce nebo posvícení - i tam se totiž místní borci  perou. Fotbal je zábava sice masovější, ale stejně soukromá jako ta tancovačka nebo šibřinky. Jako daňový poplatník platící docela horentní sumy nemám moc velkou radost, když se moje (bývalé)  peníze utrácejí třeba za krocení arogantních primitivních blbů, kteří si na fotbalových pláccích vzájemně rozbíjejí hubu. Dobře jim tak, proč tam lezou. Policie ať zasáhne, když ty své hrátky vytáhnou ven, mezi nezainteresované spoluobčany. Je to surové - ale pokud to jinak neumějí, tak ať se uvntř třeba pomlátí. Bah!

0 0
možnosti

vodní želva

4. 3. 2009 9:06
Re: pomáhat a chránit!

Fotbal není soukromá zábava. Toto netvrdím já, toto je výrok Ústavního soudu, který vyslovil při odůvodnění svého nálezu při projednávání korupce ve fotbale a toto je nutné brát jako fakt.  Jinak Váš výklad je poměrně primitivní. Vezmu to z druhé strany - chtěl bych jít na fotbal, ale díky těm promitivům tam nepůjdu (a takových nás je hodně), takže tímto stát přichází o mé daně ze vstupného z pohonných hmot atd. Takže důležité je spíše to dostat ty magory ze stadiónů. Jestli je dostaneme tak, že jim dovolíme cokoliv, tak to nevidím jako řešení. Vaše daně bych do toho opravdu netahal.   

0 0
možnosti
L

louka.stan

4. 3. 2009 8:37
Již se ale vůbec nedivím,

Tento pamflet nemohl napsat stř. pedagog. Nevěřím!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky