Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BoaBo

2. 4. 2011 21:34
Pane Cempírku,

velebit bývalé prominentní herce, kterých byly opravdu plné seriály a filmy, že trpěli jako věřící... jak bych vám to přiblížil?

 

Jo - neprominentní věřící byli posuzováni na základě vědeckého světového názoru, který říkal, že v Boha mohou věřit jenom lidé nevzdělaní nebo choromyslní. Tomu také odpovídalo jejich pracovní zařazení, případně lékařské zabezpečení.

0 0
možnosti
B

BoaBo

2. 4. 2011 21:48
Re: Pane Cempírku,

Pardon, ještě jsem zapomněl na věřící - kriminální živly.

0 0
možnosti
OS

ondra slanina

29. 3. 2011 11:28
Mě snad šálí zrak,

co je tohle za nesmysly? Takové invektivy vůči lidem, které dáváte do úplně nesmyslných souvislostí. Komunismus byl rafinovanější, než zde uvádíte. Oháníte se Josefem Kemrem, kterého byly plné seriály a filmy, ale víte, co znamenalo být na indexu, který oficiálně neexistuje? A nepochopil jsem, jak do celého konceptu zapadá Janeček? Je tady spousta soukromých televizí, kde má dostatek prostoru. Švorcová se v televizi objevuje pravidelně - Tv Barrandov, Tv Public, Tv Prima tak jaképak pranýřování? Svobodně vykládá komunistické básně na 1. máje a nikdo ji neškodí, zatímco jiné by okamžitě umlčela. Odešlo kvůli ní z Vinohrad málo hereček? A aby bylo jasno, jako koncesionář si Jiřinu Švorcovou nepřeji na obrazovkách ČT, stejně jako seriály Jaroslava Dietla a podobně, pokud mi je chcete vnucovat, tak jste vedle jak ta jedle a pevně věřím, že nejsem sám!!

0 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

29. 3. 2011 9:00
ale no tak

Co je tohle za vtipy? Komunistka Švorcová a lidský rozměr? Kovaná komunistka, kterou ještě budu chvalořečit, že nepřevlékla kabát a stále propaguje totalitní ideologii? Jste blázen? To mám chválit nacisty, kteří se k tomu stále hlásí a vyzdvihovat jejich lidský rozměr? To je zas blábol, sem to neměl číst ;-ORv. Přístě až budete někoho chválitořečit, vzpoměňte na lidi kteří se nenechali ohnout a pomohli nám ke svobodě. Paní Švorcová to rozhodně není a pokud by bylo podle ní, tak mám místo VŠ v ruce krumpáč a všichni tu ohryzáváme spokojeně kůru ze stromů.

0 0
možnosti
V

Viki007

2. 4. 2011 22:09
Re: ale no tak

tak ona možná byla kovaná komunistka, ale nebyla to sv...ě

0 0
možnosti
H

Hepčík

29. 3. 2011 8:55
Čtvrtý odboj

Předpokládám, že v této diskuzi nebude kam šlápnout přes mohutné zástupy komunistobijců, kteří se svazáckým nadšením soudruha autora utlučou. :-)

0 0
možnosti
B

bofums

29. 3. 2011 8:55
Pane učiteli, s láskou

až dojemnou píšete o paní J.Š.-a to p přečtení její knihy.Pusťte si její " antichartu "

a to je ta pravá J.Š.! " Osiřelo dítě " je sice krásný projev  dítěte, ale " zpívat" to do

omrzení  pro přestárlé - to je síla !! Mezi " KOMEDIANTY " se raději nemíchejte a

napište něco z tehdejší školy-  tam bylo pseudokomediantů na rozdávání !

V hodnocení kom. se asi shodneme- byla to banda vychytralých podvodníků !

0 0
možnosti
A

akki

29. 3. 2011 7:57
Jestli hodnotíte situaci

po přečtení knihy paní (nebo mám říkat soudružky?) Švorcové, jste mimo mísu. Navykládat své smyšlenky do diktafonu je tak svůdné! Nedělám si iluzi o morálce pana Janečka a jemu podobných, jenže Váš článek kulhá na obě nohy. Pokud mám mluvit za sebe, nechci se dívat na filmy s J.Švorcovou už proto, že její talent se postupně vytratil a smrskl se na "ušlechtilost" nebo plačtivé sebedojímání.Rv

0 0
možnosti
S

snaduzdost

29. 3. 2011 7:37
se podobně choval každý

Člověče, nechte si takový čuňárny pro sebe. Že vy, ještě neznamená, že každý!!! Že se nestydíte, urážet milliony lidí!!!  Fakt už těch svých blábolů nechte! Že jste ve své tuposti  furt  plácal nesmysly, budiž. Teď už urážíte poctivý lidi!

0 0
možnosti
PV

VerneP

29. 3. 2011 7:56
Re: se podobně choval každý

at Vam nerupne zilka. Ono slyset pravdu fakt boli, ze? Kdo aktivne nebojoval, ten zadny zasluhy nema. A aktivne bojovala opravdu jen hrstka. Mozna jste vyjimka, ale u klavesnice je kazdy "bojovnik".

0 0
možnosti
MC

greybeard-

29. 3. 2011 6:26
Velice zajímavý pohled na věc,

člověk se musí po přečtení zamyslet, že i ta Švorcová je vlastně člověk, který má své chyby, ostatně kdo je nemáme. Hodit šutrákem je hrozně jednoduché, tu bábu jsem nikdy neměl rád, ale po přečtení vašeho blogu člověku lecos dojde. Díky, zajímavé a poučné.

0 0
možnosti
NMP

nocni mura pravdolasky

29. 3. 2011 6:09
Jak moc doleva chteji jeste nekteri jit?

Vzdyt je u nas takovy socialismus,ze uz pomalu konkurujeme i komancum..

Pravice u nas nevladne a ani nikdy nevladla. Rozkradani statu neni znakem kapitalismu, ale uplneho selhani policie a justice ve sluzbach politiku.

Momentalni stav je totalni chaos a destrkce vedeny komunisty a socialisty v ruznych dresech,pricemz jejich stamilionova konta jsou podminkou.

Politikove jsou figurky v rukou svetoveho kapitalu a mocnych.

Pravice v zap. svete neni mocnymi preferovana,neprinasi takovy profit.Socialisticka lez je nejlepsi zpusob,jak dat statu moc,ovladat lidi jako otroky a vymacknout z nich maximum penez.V levici ovladane zemi je vzdy vysoka medialni manipulace, prebujela byrokracie, korupce velkeho rozsahu a s ni potlaceni funkce pravniho statu,omezeni scobody slova a narustajici represe z pozice statni moci.Mame u nas neufinancovatelny socialismus a jediny duvod, proc nejsou lide jeste v ulicich je ten,ze si je statni moc koupila prijatelnymi podminkami k zivotu za penize jejich potomku.

0 0
možnosti