Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

5. 3. 2011 17:22
s prominutím, nesmysl

Především - blog jsou soukromé poznámky a postřehy autora. Může být (a zkusta je) ryze subjektivní a není to chyba. Může být naprosto populistický a nebo totálně "proti proudu" a je to jen a pouze otázka a volba autora.

Ano, kdo nemá lákavý a kontroverzní titulek, má menší čtenost (pamatuji, že u mě měl největší úspěch nadpis: "Fotoblog: švédská trojka" - a to nebylo v žádném výběru. A čtenáři pak asi byli zklamáni :-) ), ale pořád to neznamená, že to zapadne. Kvalitního autor si "vypěstuje" jistý okruh čtenářů a ti ho čtou, upozorňují na něj jinde apod. A myslím, že nekvalitnímu příliš autorovi nepomůže ani seznační titulek - naláká čtenáře poprvé a ti se pak už autorovi vyhnou.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

5. 3. 2011 17:27
Re: s prominutím, nesmysl

A PS: tento článek je rozpolcený - první polovina je o něčem úplně jiném, než druhá. A dá se říct, že obě témata jsou zpracovány velmi povrchně.

NIcméně tím potvrzujete pravdivost teze v nadpisu, protože nadpis je minimálně nepoctivý (populismus v této podobě neumím posoudit). Takže gratuluji ke krásné tautologii.

0 0
možnosti
DM

Nejsem přezdívka

5. 3. 2011 15:33
Nemohu souhlasit

Dosud jsem napsal na blogu asi třicet článků. Ani jeden můj titulek neobsahuje jméno politika (poctivě přiznávám dvakrát fotografii v perexu), o skandálu nebo aféře v běžném smyslu toho slova není ani jeden. Píšu poctivě to, co si myslím, i když vím, že můj názor asi není zrovna většinový a že hlasu lidu zrovna nepřizvukuje. Přesto po mých článcích pes nejen štěkne, ale mají, k mé spokojenosti, docela slušný ohlas.

D. Martišek

0 0
možnosti

lost

5. 3. 2011 15:28
blogy asi psát nebudu, nechtěje zhoršovat situaci..

. .ostatně i profi publicisté musí být lidé nesebekritičtí a domýšliví. Domýšlivost je milosrdný dar přírody, aby člověk nerozeznal svou nedostatečnost .:-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 3. 2011 14:20
Tak tím se vysvětluje

obsah vašich článků. :-/

0 0
možnosti
MC

babucha

5. 3. 2011 13:17
máte provokativně nepoctivý nadpis

blog se dá psát i bez hladu po davu hrozících pěstí a stejně velkém davu klikajících na karmu. Můžete dělat klidně radost sobě a svým přátelům a nehonit se za blogerskou slávou /polní trávou/ ;-)

0 0
možnosti
JK

jaroslav_1

5. 3. 2011 16:50
Re: máte provokativně nepoctivý nadpis

R^

0 0
možnosti
HM

ladhela

5. 3. 2011 13:10
zda systém

v ČR jak předkládá vláda je geniální ,můžeme posoudit až za 30 let ..

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky