Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

Lionel 1

3. 11. 2011 19:59
Šmarjá, autore, po tom pádu z ovocného stromu

bys nejdřív měl zajít k lékaři, ne k počítači!;-(Rv

0 0
možnosti
HB

neverleft

3. 11. 2011 16:26
ten pravy mluvi o politicke moralce

byla to cssd, ktera prisla s obratem, ze pujde vlade po krku. politicka moralka tez spociva v tom, kdyz uz tedy nevytvarite prebytky v dobe rustu a hospodarske konjunktury, tak aspon prijmete podil odpovednosti na naprave v dobe poklesu hospodarstvi a celosvetove recese. Vite, ono je pekne vyzrat prostreny stul a pak povedet, jak se za nas dobre zralo. potom nejakou dobu trva, nez se vsechno uklidi, umeje, navari a znovu prostre. neco to stoji a ono nestaci cekat u dveri, az to jini udelaji. To byste se taky nemuseli dockat, vime vasnosto. viz Recko. takze si ty keci o obstrukcich a moralce strcte pod zada.

1 0
možnosti
AN

alexandernovak

3. 11. 2011 16:14
Ach bože,

tihle ti blogeři z "lidu," to je tedy něco. Copak opravdu v sociální demokracii není jediný člověk, který je při smyslech ?

1 0
možnosti
RC

josefbad

3. 11. 2011 16:31
Re: Ach bože,

takove oni obvykle vylouci

1 0
možnosti
RC

josefbad

3. 11. 2011 15:40
Paedr.

český jazyk, tělesná výchova - aprobace pana prispevatele. Titul Paedr., tj. z pajdaku, ne z filozoficke fakulty (cestina).

Ted uz chapu, ze nechape matematiku volebniho systemu.

1 0
možnosti
AK

Tonda Brno

3. 11. 2011 15:38
Ta podívej se ty sociální demokrate

Po posledních parlamentních volbách podle volební účasti připadá na jednoho poslance čSSD a ODS cca 20 000 hlasů, na poslce TOP09 22 000 hlasů a poslance VV a komoušů asi 24 000 hlasů a to ještě jen díky tomu, jak to upekli Zeman s Klausem. Zkus si laskavě sečíst kolik voličů zastupují jednotlivé strany a tedy koalice a pak někam zalez a neprskej tady něco o prccích.

čSSD díky svému bývalému vůdci Paroubkovi v očekávání zářného vítězství, nebo jak to JP prorokovar, se již dávno před volbami zbavila koaličních partnerů a věřila, že bude vládnout s nějakou podporou komnčů. Naštěstí jim to nevyšlo, tak ať se teď nediví, jen se jí vrací, to co před volbama zasela.

Opozice sice stále něco vykřikuje o tom, že s nima nikdo nic neprojednával, ale zatím jsem neviděl nějakou jejich snahu, že bychtěli něco s koalicí projednávat. Pokud s něčím přijdou, tak je to jen a jen negace všeho, s čím koalice přichází a to se potom o něčem taky dost špatně jedná.

1 0
možnosti
H

habásko

3. 11. 2011 15:24
Říct NECHCI

umí každej trouba, ale tím se nikam nepokročí. Když se neřekne NECHCI, ALE - nemá to žádnej smysl. Vy socánci byste chtěli sebrat těm, kteří dávají lidem práci, a jaký bude výsledek: aby na vaše daně ušetřili, tak lidem práci nedají. Takže abyste se soudruhům a hospodskejm remcalům, tlačících se u píchaček v 13.58 zavděčili, natisknete jim bezcenné peníze, za které si nikdo nic nekoupí, protože nebudou podložené výkonem hospodářství. A tak furt dokola....

1 0
možnosti
I

Inzheim

3. 11. 2011 15:10
Samozřejmě

partaj KSČSSD nemá reálný důvod rušit reformy a jelikož nemá co jiného kladného navrhnout, trapně zdržuje. V hlavě majíce jen závist a třídní nenávist, obkecává jak malý zlobivý kluk, který nemůže rozumně zdůvodnit, proč rozbil okno. Kdyby bolševíci měli ARGUMENT proti, měli by úspěch, protože ho opravdu nemají, jen a pouze z důvodů možné ztráty voličských hlasů předvádějí to, co mají v hlavě. Mrvu a septik. Myslící tvor se jim musí jen smát.

1 0
možnosti
RC

josefbad

3. 11. 2011 15:04
historie

Kdybyste znal historii, vedel byste, ze Henleinovci vyhrali volby. Takze rozbiti CSR je podle Vas legitimni, kdyz se na tom podilel vitez voleb???

viz napr. zde http://ivolby.cz/zpravodajstvi/pred-75-lety-vyhrali-henleinovci-volby-do-narodniho-shromazdeni-romea

0 0
možnosti
O

okmnbhuij

3. 11. 2011 14:58
.

Obstukce by mi nevadila ve chvíli, kdy existuje alespoň minimální šance, že lze touto strategií dojde k zamezení schválení zákonů. Tzn. blíží se volby - neprojednané zákony končí (očekává se změna rozložení sil).

.

Prosím... Pak ať klidně u pultíku tančí a vykecávají se, jak je libo...

.

Tahle situace, ale ani není aktuální - volby, které mají šanci něco ovlivnit jsou v nedohlednu, takže jediný efekt je takový, že schválení zákonů se odsune o pár dní...

1 0
možnosti
S

stedrik

3. 11. 2011 14:50
koukám Cempírku,

že Vám školník zadělal tu vyvrtanou dírku na holčičích záchodcích, proto tak hluboké myšlenky. Smyslem politiků opravdu není žvanit, žvanit a žvanit. Podívejte se co nás stojí minuta provozu sněmovny a parlamentu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky