Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Cempere. Kdysi jeden filozof napsal. "Je lepší být otrokem tělem, než duchem." Na Vás to platí přesně. Až se jednou vymaníte z těch představ, které jste si vytvořil a s kterými bojujete, tak možná poznáte, že svět je krásný.

4 0
možnosti
JD

Jsou to kecy ... nebýt bílého muže, který se rozhodl, že otrokářství je přežitek a zasadil o jeho potlačení, tak je dodnes v monstrózních rozměrech.....

2 0
možnosti
ŠM

S těmi dětmi otroků,co v roce 1865 získali "svobodu" , jak píšete,že žijí..to snad nemyslíte vážně,že...:-/

0 0
možnosti
Foto

Fakt je ten, že dnes žije mnoho lidí, kteří by si zasloužili vyzkoušet roli otroka se vším všudy, neb se jim v podstatě líbí být v podobném postavení.

Rád bych se vás ale zeptal znovu, protože odpovědi se vyhýbáte. Jak si představujete svět, kde bude zrušeno ono "otroctví" zvířat? Jak budete hájit svůj pozemek na kterém si budete pěstovat svou vegetariánskou potravu, před přemnoženými stavy zvěře? Co se šelmami až budou ohrožovat vaši rodinu? Necháte své děti sežrat?

1 0
možnosti
KB

Koukal jsem na video a slabota. Myslel jsem, že to bude větší taškařice. Jak se aktivista předkloní, do hýždí se mu zaboří pořádně rozžhavené železo a on s výkřikem uuuuuuáááááá začne běhat po staromáku. A pak si jako v grotesce sedne do kbelíku s vodou, voda zasyčí a vyvalí se pára.

2 0
možnosti
BT

tož asi tak synku, ťápeš zemákovicu ;-D

2 0
možnosti
Foto

Já jsem pro oficiální volební právo zvířat. Jak tak čtu,  tak ho už stejně některá mají...

6 0
možnosti
MK

Beru tu jalovou samici ;-D

0 0
možnosti
MK

S tím souhlasím a tak jako před 200 lety bych třeba vlastnil pár otroků a moc se tomu nedivil, tak si dnes dám dušené hovězí.

0 0
možnosti
AN

Taky byste mohl být před těmi 200 lety jedním z těch otroků, to byste se asi divil, že že jste ještě nikdy neměl dušené hovězí;-D

0 0
možnosti
DK

Vim, ze clanek je o necem trochu jinem, ale vratme se k tematu otrokarstvi...Samozrejme s otrokarstvim nesouhlasim, ale jestlize vezmu cernocha z Afriky a necham ho pro sebe makat za stravu, pacham na nem krivdu, o tom snad nemuze byt pochyb. Ale vemte si treba predstavitele nejmenovaneho etnika, ktery zneuziva socialni system. Necha na sebe makat prislusniky majority, plodi deti ve velkem, zase nechava spolecnost se o ne starat a aby toho nebylo malo, tak jeste skodi tim, ze cvaka kabely zabezpecovacich zarizeni, krade poklopy, v hospode je agresivni a jeste je schopen vytrhnout starence tasku s duchodem...Jsou tito lde v necem lepsi nez byli zli bili otrokari?

3 0
možnosti
MR

M43i59l41a72n 25R66a44d52e82k

13. 8. 2013 17:26

vyborny postreh.

0 0
možnosti