Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J95a16n 31P56u86l83e46c

25. 7. 2015 8:37

Někdy mám pocit, že IvČRn svoji blbost ukazuje schválně.

0 0
možnosti
SP

pro pana Škvrňu - ale evidentně nějak diskuze hapruje, takže na čase tuto opustit

0 0
možnosti

A nesvádějte to na diskuzi - blábolíte si tu zjevně sama pro sebe :-)

0 0
možnosti
SP

a tohle je taky pro pana Škvrňu

0 0
možnosti
SP

O tom vy musíte něco vědět, že!!

0 0
možnosti
SP

to je pro pana Škvrňu

0 0
možnosti
SP

To že se k vám nevyjadřuju, neznamená že o vás nic nevím. Psal jste o sobě přece blog. A nepodceňujte lidskou paměť ;-) Pouze to proti vám nepoužívám. Mimochodem psycholožka vám nedoporučila menší aktivitu na diskusních sítích? Projevování vašich podezíravých teorií, které neexistují apod. ?

0 1
možnosti

Soudružko Portrová, vaše moralizování nasvědčuje tomu, že byste sama potřebovala terapii - abyste se v sobě lépe vyznala. :-) Protože pak by vám svědomí nedovolilo se snažit druhé "vychovávat" :-)

0 0
možnosti
AV

A36d37a42m 45V14l75č61e37k

23. 7. 2015 0:09

Nutno říci, že multikulturalisté a levicový politický establishment nejsou o nic lepší. Orianu Fallaci, která bojovala s rakovinou, dali pro její protiislámské názory rovnou k soudu . IvČRN si alespoň přeje aby slečna Bittalová byla zdravá. Více o Orianně Fallaci:

http://www.obcinst.cz/oriana-fallaci-rip/

1 1
možnosti

Navíc zřejmě uznali, že to trochu přestřelili (nebo jen reagovali na ty, kdož je na to, že přestřelili, upozornili), a tak ten post trochu upravili.

0 0
možnosti
MS

"...pracovní pohovor na pozici asistentky kampaně proti rasismu a násilí z nenávisti..." Ja jen ziram na ty pijavice prisate na statni rozpocet... Zajimala by me i vase funkce, to musi byt neco podobne duleziteho a uzitecneho.

A tyhle existence kazou o moralce a humanite. Je to k smichu nebo k placi?

4 0
možnosti

Ohánět se etikou, morálkou a humanitou je pro psychopaty, sociopaty a jiné amorální jedince typické - protože tím si vylepšují svou image a snaží se co nejdéle v tajnosti udržet svou shnilou podstatu.

0 0
možnosti
MD

Jsou pro vas nestravitelni? Nic si z toho nedelejte, vy jste zase nestravitelny pro jine, ve zkratce receno, normalni jedince.

3 0
možnosti
ZB

Premier Konvička a prezident Okamura,lidové soudy sestavené z internetových hysteriku a mentálních hyen.....kdo by se netěšil na budoucnost;-)

3 3
možnosti

Zatím to vypadá na prezidenta Dienstbiera, prremiérku Šabatovou a lidové soudy složené z Cemperů, Poncarů, Bártů apod. :-)

4 1
možnosti
Foto

Podle toho hysterického virválu usuzuju, že diskusi tu obsadili "poradci premiéra Konvičky" :-)

6 4
možnosti

Každopádně se tu sešel docela obstojný seznam budoucích nadšených vykonavatelů "očisty českého etnika od podvratných živlů pod vedením milovaného vůdce Martina Konvičky"

3 2
možnosti