Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY_KOTZOUR_milován_adminy

9. 3. 2012 17:09
jeďte už s tím narcisem do někam

tyhle modlitební články ke kultu českého tunelářství už začínají být monotónní. Už aby byl v trapu. :-)

2 0
možnosti
LV

Konópek

9. 3. 2012 15:21
že podcenil vyčůranost lidské povahy.

On ji nepodcenil, on s ní vědomě počítal a přál si jí ještě více (přál bych si více Kožených...)

1 0
možnosti
JOM

odejana

9. 3. 2012 6:50
Jak obhájíte

jeho vlastizradu, pod kterou rozumím rozpad státu - rozdělení Československa?

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

9. 3. 2012 16:23
Re: Jak obhájíte

Bože,jak to myslíte?Měl snad vyhlásit Slovensku válku?Když to chtěli, ať to mají.Jediné rozumné rozhodnutí.

1 0
možnosti
T

tomáš83

8. 3. 2012 22:09
Obrácené hodnoty

Vy jste snad slepí, nebo jste už zapomněli, co se za těch dvacet let stalo, od  harvardských fondů, kampeliček, prodání našeho zlatého pokladu za pár korun?To jen v naší zemi lze z největšího pomahače zlodějin udělat prezidenta, nikde jinde by to možné nebylo a ještě jsme tu pro srandu.Proč pan prezident má patent na všechno od globálního oteplování až po vývoj ekonomiky na Islandu? Neměl by být prezinet v první řadě morální osoba, ve které by se mělo skrývat, to co jako národ jsme, kdo jsme, čím jsme, jako byl třeba Masaryk ????

Vy všichni, kdo ho opěvujete se podílíte na tom, že svět nás vidí jako malou vzpurnou zemi, která si myslí, že všechny přechytráčí nadutou sebestředností a prosazováním názoru ,který je opačný od celoevropského postoje a chápání reality. Zamyslete kde jsme, co máme, co nám tu zbylo, co ještě budeme moci rozkrádat......a kdo nás ještě bude poslouchat a bude brát vážně, když nás reprezentují takoví lidé.

4 0
možnosti
K

kaktusak

9. 3. 2012 4:09
Re: Obrácené hodnoty

Srovnáme-li krádež a vraždu, tak vražda, byť třeba humanitární, je zločin daleko těžší. Proto jsem rád alespoň za toho Klause.

0 0
možnosti
K

krllo2

8. 3. 2012 21:36
Klaus neustoupil a stál si za svým.

A on začal ten obroský tunel za více než bilion korun a vždy byl na čele ražby.!!

4 0
možnosti
E

ELAPHURUS

8. 3. 2012 17:57
Blog,

proti kterému nelze nic namítnout, karma.... Pravdoláskovci ho někdy nazývají zlodějem, ale on si myslím nenahrabal tolik jako oni.... Nebyl spatřen koupající se v šampáňu.....Nejčastěji je přistžen, když pracuje pro [>-] !!

7 0
možnosti
S

seelen

8. 3. 2012 18:41
Re: Blog,

on se nekoupal v šámpáňu jen byl přistižen tento vzor s letuškamaR^R^

3 0
možnosti
K

kaktusak

8. 3. 2012 17:53
Klaus dlouhodobě odmítá "humanitární mise".

Kdyby nic jiného, tak tohle je obrovské plus.

2 0
možnosti
P

Petr-liska

8. 3. 2012 17:22
Proč si Václava Klause zase vážím já.

Za prvé, věrohodnost ubírá vašemu článku výrazy jako hujer a eurohujer,kterým nazývaté názorové oponenty VK.Bylo by příliš snadné a nedůstojné vás nazývat Klausokuřbuřtem,proto to dělat nebudu.

Za druhé.A proč si já vážím Václava Klause?

1)Díky Klausovo "ekonomizování" všeho kolem nás jsem pochopil,proč se nedá cpát ekonomika do všech aspektů lidského života.(debata o životním prostředí) Děkuji pane prezidente

2) Díky VK jsem si uvědomil,jak moc jsem nedocenil jeho předchůdce,neekonoma a morální autoritu,která do společnosti nevnášela negativní emoce,prázdnotu a skepsi jako on.

3)Díky VK jsem pochopil úplný význam slova pokrytec.VK si uraženě a pohoršeně stěžoval,že nepozvali Petra Macha na konferenci o EU.Taková limitace diskuze na tak závažné téma je podle něj nepřípustná.Ano.Vy jste do svého institutu na debatu o kůrovci na Šumavě,kterou jste sám moderoval,nepozval z názorových oponentů na toto téma.Se slovy-ať si názorový oponenti dělají diskuze jinde.

8 0
možnosti
U

UltimateBoss

8. 3. 2012 17:20
Klaus je oporou pro slabé a vystrašené

" Hradní reprezentace by nestála za komentář, pokud by to nebyla naše reprezentace, naše vizitka. To, že se pan Klaus drží u moci skoro dvacet let, je příznačné. Dokáže mistrně manipulovat, odvádí pozornost od zásadních problémů (nikdy se nevyjádřil ke korupci, odmítá ničení životního prostředí, ubývání energetických zdrojů...), vytváří vnějšího nepřítele (ekologové, občanské iniciativy, EU, pravdoláskaři..), se kterými pak vede nesmiřitelný boj. Slabé a vystrašené lidi tím uklidňuje, zbavuje zodpovědnosti za sebe samotné a dnešní svět, což mu přináší vysokou popularitu." MUDr. Jan Hnízdil na aktualne.cz :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter