Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

maxas

25. 9. 2011 2:15
Bohužel, nelze jinak

když jste president státu kde žije 2% světové populace, která ovšem spotřebovává 25% světových ropných zdrojů, musíte se snažit, vem kde vem a ideály stranou. A censura, ta nikdy nezmizela jenom je lépe utajená a oficiálně neexistuje.  Jeden ze života o naší "veřejnoprávní", Ačkoli nás prakticky denně krmí (po mnoho let) jobovkami z Iraku, ani jednou nepadlo slovo o tom, kdo vlastně v okupovaném Iráku těží ropu, komu ji dodává, zakolik a kolik "za hubičku". Do toho zřejmě nikomu nic není. Jediná zpráva týkající se ropy bylo rozhořčené prohlášení o tom, že ničemní iráčané navrtali ropovod a kradou si (svojí) ropu, ovšem ani hlásku o tom, komu ji tedy vlastně kradou. Bohužel již od starověku platí, že svět chce být klamán. No a když chce tak taky bude. Nic víc nic míň!!

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

25. 9. 2011 1:01
NATO

Měl jsem vždycky za to,že NATO je především nástroj k obraně členský států.Například v případě napadení jinou zemí.Že si prostě navzájem státy vypomůžou.

Koho z NATO napadla Libye,že byla zasypána bombami a byli podpoření hloupí povstalci jejichž životním cílem je běhání a střílení do vzduchu?.....Vždyť v posledních letech Kaddáfí se Západem celkem vycházel.Odškodnil pozůstalé z Lockerbie,zbavil se zbraní hromadného ničení,podpořil Sarkózyho volební kampaň a nakonec USA vyškrtly Libyi ze seznamu teror.zemí.

Tak proč byla Libye,která vycházela Západu vstříc,napadena?Byl napaden suverénní stát,kde lidem nic nechybělo a byli podporováni a spokojeni.Termín "šíření demokracie" v tomhle případě působí trapně a kýčovitě.Francie to načala a USA se rychle přidaly.Lup ve formě ropy a zlata byl neodolatelný.Naštěstí Kaddáfí utekl i se zlatem.Burani střílející do vzduchu,oděni do tepláků užívají přepychu Kaddáfího rezidence.

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

25. 9. 2011 1:01
Re: NATO

Za pár měsíců budou sedět s nataženou rukou....a opět se budou sypat tučné sumy......přitom to všechno nemuselo být.

Je to prostě divná doba....lži,křiváctví a v některých případech vlezdo......což je nejlépe vidět na zahraničních postojích naší vlády.Dokud se Kaddáfí držel,tak byli zdrženliví,možná i dokonce proti záasu.......když padl,tak už najednou stáli na straně povstalců.Závidím Švýcarům,že nemusejí pokorně ohýbat záda před EU a poslouchat kritiku NATO,že jsou málo aktivní v rozběhnutých válkách.......

0 0
možnosti
PO

POToole

25. 9. 2011 0:33
On to byl Obama,

kdo začal válku v Lybii??? 8-o

0 0
možnosti
P

pouyti

25. 9. 2011 1:01
Re: On to byl Obama,

Zacit nezacit,jeho zlociny jsou stejne

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

24. 9. 2011 23:57
Barrack je dobrý president....

....má svůj hambáč,fotbal a dluhový strop.Víc neřeší.

0 0
možnosti
PH

Paul Hausser

24. 9. 2011 23:32
gaučové tlachy

Zase humanismus lidí který píšou z vyhřátýho gauče. Jak dopadl Vietnam když ho museli USA nechat kvůli podobnejm pacifistům.... Rv

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 9. 2011 23:51
Proti agresorovi je třeba bojovat

Vietnam dopadl dobře. Ekonomický růst kolem 6%...

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter