O válce proti teroru

Násilí je dominantou lidí. Zvířata žijí v harmonii a loví, aby přežila. Když něco uloví, tak se o to podělí se smečkou a nikdy nezabijí víc, než musí. To lidi jsou jiná smečka. Vraždí hlava nehlava pro zájmy národní bezpečnosti. Všude se to hemží pochybami ale jako by lidem dal bůh mozky zbytečně, lidi je nechtějí používat.

 

Jediné, co nás dnes zajímá, je náš vlastní blahobyt a je nám fuk, jak ho dosáhneme. Co se děje ve světě je nám jedno. Přitom je bez debat, že co se děje ve světě se odráží i u nás. Bohužel se vše odráží jinak než v médiích. Ta mají přístup jemn k informacím vydaným přes tiskové agentury, a novinář, který se rozhodne informovat o událostech pravdivě se stává terčem útoků spojenců.

Tomu se říká svobodný přístup k informacím. Občas se dostane ven informace, která je jiná než ostatní, a vypovídá o kruté realitě. Je totiž o tamních obyčejných lidech, kteří jsou bezdůvodně masakrováni, žijí ve strachu z američanů protože zažili tolik krutosti z jejich strany, že to vyráží dech.

Připomeňme si čísla: Za každého zabitého amerického vojáka zahyne 10 civilistů. V afghánistánu zemře každý den 66 lidí včetně žen a dětí. Válka proti terorismu si vyžádala přes 1 600 000 civilních obětí, a toto číslo díky Lybii rychle roste. Kdo zastaví to ropné tažení?

Technologický pokrok je jediné východisko. Musíme tu ropnou svini obejít, stačí se podívat na to, co zatím leží nevyužito na patentních úřadech. Spousta technologií se kvůli snahám je zesměšnit nevyužita a přitom se přímo nabízejí. Studená fůze (doporučuji dokument válka o studenou fůzi), elektromobily, technologie přestavby benzínového auta na vodík a další kvanta patentů na generátory elektrické energie dosahující vysoké ziskovosti.

Pro ropné kartely je nejhorší taková společnost, která se začne starat sama. Jakmile se povede osvobodit od te zhoubné benzínové pumpy, otevře se nám svět neuvěřitených možností. Díky tomu, že se nebude promítat cena ropy v každém výrobku, bude všechno levnější. Navíc samotná peněženka neucítí každý litr PHM jako dnes.

Právě ropa totiž může za celou tuhle posranou válku proti terorismu. Americký model ekonomiky stojící na ropě je už neudržitelný hazard a provokace. Když se začneme všichni ptát, jak to vlastně je, pravda se ukáže, dnes se však nikdo neptá. Pro vlastní zájem začněte pátrat po alternativách, a dojdete k tomu, že lze být energeticky soběstačný. To neznamená nic jiného, než být svobodný a neznát stres. Byl by stres kdybychom topili jezdili a svítili podstatně levněji nebo zadarmo?

Mnohem míň. Je to přece v našem zájmu. Odmítejte válku a chtějte pokrok. Válka není v našem zájmu, a není pro naši bezpečnost. Je to blábol, kterým nás krmí od začátku, takže se bohužel stal pravdou. Do toho si musíme uvědomit, co všechno jsou schopni udělat pro prosazení svých zájmů.

Pak můžeme předpokládat, co se stane a být alespoň trochu napřed. Nic se nemá podceňovat, ani varování před útoky. Musíme se ale více ptát, kdo to útočí, kdo nás tahá za nos, co tím kdo sleduje?

Hlavně se musíme dívat na to, kdo na tom vydělá, a v případě války proti terorismu je to evidentní-vydělává ropnému, zbrojnímu a bankovnímu propletenci, který je posvědcen vládou USA. Pro vlastní zájmy otevřete oči, protože je potřeba rozeznat spoustu lži a dopídit se pravdě nejen o válce, ale i o budoucnosti člověka.

Autor: Radek Čelechovský | úterý 6.9.2011 2:26 | karma článku: 10,89 | přečteno: 676x