Nechceme válku šílenců

http://www.europeforpeace.eu/cs/ podpořte kampaň Evropa pro mír a staňte se signatáři petice za svět bez válek. Jestli necháme USA dál provádět na Eurtoasijském kontinentu vojenské akce, necháme se zotročit a pokudněkdo řekne? "Teroristi jsou na východě Slovenska" Amerika tam klidně vtrhne nebo ještě lépe, hodí tam Atomovku a nikdo nic nezmůže:

10500 má Amerika, 20000 rusko...práte se čeho? no přece jaderných hlavic a co hůř, vyvíjejí nové typy, které se umí zavrtat do země a působit lokálně!!Táhněte za velkou louži a udělejte si tam ohňostroj, na nový rok pak symbolicky zasaďte atomovku a nás, Evropany, které jste si trpělivě namotávali na vlasec ze lží a strachu už netahejte do svých proklatých zájmů. Jste šílenci, to je evidentní. Tolik hlavic, tolik skázy a utrpení, Kdo Vás zastaví? Jste vůbec hodni nosit jméno Homo-Sapiens tedy člověk rozumný?

Narazil jsem na toto video na mých internetových výpravách za informacemi, které se snažím skládat do propagandou nezdeformovaných souvislostí

http://www.youtube.com/watch?v=ib0FUvj6uMs&feature=related

Hned na to video musím reagovat a tak píšu článek, který právě máte před sebou. USA a Francie vystoupili z mezinárodní dohody o neútočení a nyní je v pořádku, když tam jednu fláknou, aby ten strašlivý teror zastavili. Přitom jediný teror, který na světě existuje, pochází z dílny těch samých  kteří proti němu bojují ve jménu bezpečí celé planety nás ženou do skázy. Čeho všeho ještě jsou v honbě za ropou a v touze po penězích mocní tohoto světa zajít? Potom, co jsem zjistil o 11. září si už nedělám iluze a nevěřím americké ušlechtilosti.

Víte, že terorismus je jen další věcí, které se máme bát? Víte o co ve válce proti Al Kaidě jde? O peníze a ropu, která je umí otočit. To je názor, který je můj tak jako milionů lidí na světě, ale slyší někdo jejich hlas? Nemělo by se to v Televizi rozmazávat každý den, kde je dnes vše jako za starých cenzurovaných časů. Pošlete to dál všem, pátrejte po pravdě, využijte internet i na něco smysluplnějšího, než je zábava a sledování porna-protože jinak jim to de-facto dovolíte.

Pro triumf zla stačí, aby dobro nic nedělalo.

Prosíme, nechejte toho lhaní, nechejte toho vraždění a manipulace. Copak si můžete večer jít v klidu lehnout, když jste jednoduše v pozadí naplánovali konec světa, to Vám svědomí nekřičí do tmy a vy usnete? To jste tak bezohlední, tak nenasytní, tak zvrácení že klidně vše zničíte a uvalíte svět do skázy a nukleární zimy? Pak už budete mít konečně dost?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radek Čelechovský | středa 18.5.2011 4:37 | karma článku: 9,16 | přečteno: 1580x