Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hanick

5. 8. 2011 10:58
Je to jasné a čím dál jasnější

R^ - kkromě těch silných výrazů na konci....:-)

0 0
možnosti
TH

ydrhsamot

4. 8. 2011 17:10
Dobrý článek

R^

0 0
možnosti
W

Wolf778

4. 8. 2011 15:45
Váš oblíbený skeptik

s Vámi tentokrát výjimečně souhlasí, až na ty poslední dva odstavce, kde se čert ví proč pouštíte do skeptiků. Možná by si to chtělo ujasnit definice - skeptik je ten, kdo o předkládaných tvrzeních pochybuje, nikoli ten, kdo předkládaná tvrzení apriori odmítá. Skeptik si například po zhlédnutí první části Zeitgeistu zjistí informace o v něm zmíněných bozích, a to klidně i na internetu (ovšem neomezí se např. pouze weby komunity ateistů) - no a zjistí, že Zeitgeist kecá.

 

Jestli tomu chcete říkat "debilita jedince, který si chce uchovat svojí naivní bublinu", prosím. Pro mě je debilní spíš ten, kdo uvěří první lži, kterou najde na internetu, protože "internet je dneska důvěryhodnější" - ne, není. Internet také nemá patent na pravdu a informace na něm je také třeba ověřovat. Na internetu je mnohem víc informací, než v klasických médiích, a drtivá většina je odpad. Kvalitu je třeba pečlivě hledat.

1 0
možnosti
J

JaFa61

4. 8. 2011 20:08
Re: Váš oblíbený skeptik

Autor zaseR^

Vlku tam nejde o bohy, ta jména jsou principy. Lidi jako Vy to musí odradit, stejně jako v Okem boha Hóra úvod o Atlantidě. To je na pomalejší ještě větší zkouška. SORRY, NEJSEM VÁŠ SOUPEŘ.

0 0
možnosti
SN

kuča

4. 8. 2011 14:56
Chtěl bych aby mi někdo vysvětlil.......

:-)......všichni jsou dlužni všem! Proč se to neřeší vzájemnými zápočty, jinak kde ty dlužné peníze jsou? V bankách na hromadách? A bankéři mají pořád málo. Dnes světová banka rozhodla, že úrok bude co nejnižší, ale když neprší, tak kape ! Kapitál se shromažďuje jen u úzké skupiny lidí. Zajímavá politika. !!!!

0 0
možnosti
W

Wolf778

4. 8. 2011 15:21
Re: Chtěl bych aby mi někdo vysvětlil.......

Všichni všem dlužní nejsou. A když už, tak rozhodně ne takovým způsobem, aby se vzájemnými zápočty dluhy zrušily. Možná se najde pár subjektů, které dohromady dluží Řecku pár miliard EUR, ale určitě to nedá těch 250 miliard, které Řecko dluží jinde.Viz např. tento pěkný diagram vzájemných dluhů zemí PIIGS: http://tinyurl.com/3wtm9ly

0 0
možnosti
K

kaktusak

4. 8. 2011 14:26
Nezapomeňme na Kalouska

Ten nás taky zadlužuje jak o závod, i když jeho předvolební sliby byly úplně jiné.

0 0
možnosti
PH

petrph

4. 8. 2011 13:55
možná si uvědomit

Že politika zadlužování není v tom že si stát půjčují peníze. S tím už se jaksi nedá nic dělat, účty se musí platit v každé hospodě, a těžko by to mohl stát řešit tím, že by si sice nepůjčil ale tím nezaplatil třeba fimám za dodané zboží,služby a stavby, svým zaměstnancům za práci, důchodcům důchody na které si celý život platili pojištění atd..Stát už si prostě půjčit musí.

Politika nezadlužování je v tom, že stát dlouhodobě plánuje  takové výdaje na které mu stačí jeho příjmy. A to už je horší věc.Něco se dá řešit střednědobě (třeba že vyháže zaměstnance, ovšem musí jim vyplatit odstupné,,nebo si od firem neobjedná žádné dlouhodobé akce), něco je práce na desetiletí (zavést pro občany skutečný  optout a vychová je chovat se samostatně).

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter