Muammar Kaddáfí je pro lid hrdina

V červnu se sešlo na podporu Muamara kaddáfího 1.5 milionu lidí v Tripoli a ti změnili náměstí ve festival národa, děkujícímu za svobodu, kterou jim Kaddáfí dal. Dal jim všechny pravomoci, lidi si zde vládnou sami. Celá libye je totiž zcela v rukách jejích obyvatel. Území je rozděleno na 3000 malých samosprávných celků. tito lidé se každý týden scházejí ve velkých sálech, kde navrhují změny, diskutují problémy, společně hledají řešení - tož tam mají všecko, co nám tady chybí. Vlastně měli...

Dnes je totiž Libye destabilizována zvenčí a jen díky tomu, že se NATO opovážilo zničit domy Kaddáfího a jeho rodiny se mohli vlády ujmout rebelové. Rebelové bojující za demokracii v zemi, kde je jí nejvíc. Západ nepochopil tamní mentalitu a z těch několika obrázků jak kaddáfímu líbají ruku a důsledně sestavenou zpravodajskou relací manipulují je manipulováno veřejné mínění, že Kaddáfí je magor a země trpěla za jeho vlády.

Leda prd, že trpěla. Zato teď tam všichni zažívají zlaté časy. Rebelové, kteří ještě nedávno vraždili civilisty a znásilňovali ženy, jsou teď u moci a pomalu se plánuje, jak se rozkrojí dort jménem Libye. Výborně Barracku, ty jsi pašák, už Vám docházely zásoby, nebo prachy? Jo oboje?

Jednou ti dojde i dech,  tvoje skutky tě doženou protože jakkoli si myslíš, že jsi silný, stejně budeš poražen. Na naší straně je ta nejsilnější moc ve vesmíru, a tou je láska. Ty vládneš pomocí strachu a manipulace, která začíná být průhledná a o to odpornější.

Vyzývám NATO aby ukončilo účast a zejména pak Českou armádu, aby se na operacích dále nepodílela. Taky mluvím k těm novinářům, kteří stále chtejí věřit na svobodu a demokracii, aby přinášeli pravdivé informace. Lži, které vydá velení NATO nebo vládní agentury nemají v médiích jakéhokoli druhu místo, chceme-li se v nich  dovědět pravdu. Hlavně však musíme okamžitě zastavit násilí.

Proto prosím podpořte petici za ukončení vojenských operací v Libyi.

Víte, proč tam je takový problém opravdu zemi převzít? Protože tamní lid nedovolí, aby mu hrstka lidí vzala to, co jim jiný dal - svobodu a suverenitu. Naše rozkradená republika je příklad toho, jak to dopracuje relativně bohatá země za 20 let paktování s Amerikou.

Podívejte se, co tu zbylo z průmyslu, jen trosky. Ano, lidi začali podnikat, podmínky se ale s časem díky rostoucímu dluhu a absenci skutečných pasiv zhoršovaly a zhoršují. ale cenné věci jako zemědělství, průmysl a výroba, které nás prezentovaly úspěšně řadu let vzala s příchodem nové ideologie privatizační vlna, na níž surfovali moc velcí dravci připravení si urvat z naší naivní země co to jen půjde.

Zatím co jsme slavili, oni tady kradli, v Libyi kradou teď, a Sírie bude následovat. Copak si Obama nepřestane hrát se zápalkama ve výbušném prostředí? Proč živí nenávist v tamním obyvatelstvu, místo aby se s ním snažil najít společnou řeč?

Pro všechny, kteří popřád v diskusích napadají mou osobu : Já ale nejsem žádný paranoik, a díky tomu, že nesleduji televizi mám to, co vy v TV nemáte -  pravdu, která je na internetu. Pravdu si na internetu může každý najít a je to stále snažší díky rostoucí vlně nepokojů v celém světě. Že jste neschopní ji najít nebo jí porozumět je Váš boj. Nelijte svoje sračky a obvinování z nenávidění Ameriky do diskusí. Já kritizuji Americkou politiku a to nemá s nenávistí  nic společného. Na rozdíl od Vás vidím budoucnost v zájmech lidstva a ne ve spárech elit.

Lidi v USA se dali do okupace Wall street, hackerská skupina Anonymous hrozí všem utlačitelům, že brzy přijdou. Současně se dokazuje,  že útok na Wikileaks byl proveden ne touto tajuplnou skupinou, ale na objednávku vlády k diskreditaci těchto bojovníků za svobodu, jak o sobě prohlašují. Bojují za práva obyčejných lidí, jako vy nebo já a tomu fandím.

Obdivuhodné umění pohybu na netu a hackerství nechápu, programování mi nešlo. Proto smekám před mistrností práce této skupiny i odvahou, se kterou hrozí těm nejmocnějším lidem světa. Musíme si uvědomit, že jako celek nás nikdo neporazí.

Tak jako zlo je mezi námi i dobro a je jen na volbě každého, co si vybereme.

 

Autor: Radek Čelechovský | neděle 18.9.2011 21:57 | karma článku: 23,68 | přečteno: 1539x