Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kontrasty dnešního světa

Jsem toho názoru že celá krize je uměle vyvolaná a slouží jako nástroj k ospravedlnění zlodějin, kterých je všude dost protože všude vládnou de-facto stejné eminence. Tak, jak má rodina Rotchschildů všude po světě pod palcem banky, chtějí mít zřejmě i ostatní vlivné a nestoudně bohaté rodiny něco pod palcem. Jedni se ohlížejí po ropných nalezištích, druzí po zdrojích pitné vody a jediné, co nemůžou prohnat počítadlem je vzduch který dýcháme. Další z vlivných rodin si řekla, že zdraví lidé jsou ophrožením jejich zdrojů pro financování okázalých životů. Proto jsou mezi námi dobroty obsahující jedy jako Aspartam, Acesulfam-K, Glutamát a různé další chemikálie, které mají mnoho vedlejších účinků a na každém se pravděpodobně nějak tyto účinky časem projeví tak jako se časem projeví důsledky geoinženýrství.

Bankovnictví je kapitola sama o sobě. Je šikovně navrženo tak, aby vypadalo že pracuje pro lidi a že je nepostradatelné. Ve skutečnosti však tyto instituce dělají pravý opak. Banky jsou součástí systému, který nás chce kontrolovat a ovládat. Peníze jsou původem veškerého zla na Zemi. Násilné trestnéčiny, loupeže, přepadení, vše je motivováno penězi resp. potřebou je získat. Žijeme totiž ve světě, kde jsou peníze podmínkou důstojného života.

V pořádku to není, protože existuje nezaměstnanost. Kdyby měl každý šanci jít si vydělat, nenamítal bych nic. V současné situaci ale musí člověk řešit existenční otázky protože nezaplatit znamená přijít o teplo, o světlo a o základní lidské potřeby jako je jídlo a voda přičemž práci mu nikdo dát nechce. Dostává se do bodu, kdy jde o holý život, a často je k trestné činnosti dotlačen okolnostmi a nemá to nic společného s násilnickou povahou.

Válečné řádění a média

Jsme svědky budování nerostných kolonií ve kterých jsou tamní obyvatelé šikanováni a vražděni najatými žoldáky, kteří mají za úkol v zemi vyvolat nepokoje a revoluci. Tito tzv. rebelové jsou odporná zvěř páchající kruté zločiny na civilistech aby mezi obyvatelstvem vládl strach a vypadalo to, že s revolucí souhlasí i široká veřejnost.

Mučení se všeobecně stává opět uznávanou výslechovou metodou. Když je v zemi, která chce mučit zajatce, zákon který mučení zakazuje, najme si v zahraničí taková zem žoldáky, kteří za ni udělají špinavou práci. A na špinavou práci musíte najat špinavce, je to tak? Podle Nezávislého zpravodajského kanálu RT se to v Libyi svrhlo v krvavé řádění rebelů, kteří nutili jíst zajatce maso jiných zajatců, vypíchavali jim oči, znásilňovali děti, ženám uřezávali prsa....

Nechce se mi pokračovat, jistě jste znechuceni tak jako já už dost. Vrcholem toho je, že v main streamových médiích nic z toho nezaznělo a tito rebelové tak klidně mohli ustanovit přechodnou vládu. Potom, co se tak stalo se přesunuli do Sýrie. Režim Bašára Asada je tomu Libyjskému nejbližší a vedení země pochopitelně ví proti komu stojí. Proto proti rebelům nekompromisně zasahuje a přesto má reřim podporu 9 z 10 syřanů.

Filmy jsou plné násilí ale když je násilí pácháno na opravdových lidech, zprávy o tom mlčí nebo dokonce glorifikují násilníky. Namísto pravdy o válčení proti teroru, o globálním oteplování, o 11 září, o neblahém vlivu FED a světové banky nás informují o novém přírůstku v pavilonu slonů v Pražské zoo.

Dobře, máte pravdu že takový úspěch zasluhuje gratulaci, ne však v hlavní zpravodajské relaci, to za a, za b protože mlčet o takových zvěrstvech znamená podporovat je. Když víte o zločinu a nenahlásíte to, je to taky trestný čin. A tak jako má občan oznamovací povinnost vůči jinému, tak by i média měla mít oznamovací povinnost vůči občanům stojící nad všemi vlivy zvenčí vč. vlivů strategických. I v televizi pracují občané tohoto státu mající rodiny a děti. Jak mohou o takových zvěrstvech mlčet a říkat si profesionálové nevím. Taky nevím, jestli se jim s tím, co nesmí říkat, žije   a pracuje dobře. Já ale mám rád svoji svobodu v tom moct si říkat co chci a co považuji za důležité. A vojáci ať jdou se svojí strategií k čertu.

Pokud je strategií strach a takový hnus, tak se o tom informovat musí a profesionálové ze všech velkých médií by se za svoji práci měli stydět. Zvláště pak by se měla stydět Česká Televize a její (k)anál ČT24 plný propagandistických keců, polopravd a lží se zpravodajstvím, ve kterém za půl hodiny zazní 2 důležité informace. Ty jsou navíc zkreslené už tím, že jsou z vládních tiskových agentur a nikdo z celého týmu zpravodajů  je neověřuje jinde. Informace o válečných konfliktech jsou tak skandálním příkladem toho, jak fungují média pro systém jakkoli je tento systém zvrácený.

Co je nemožné je dovolat se nápravy.  Narážíme totiž stále na stejné bariéry, které vystavěli majitelé těchto médií. Když se podíváte kdo vlastní média v celé ČR, je to několik málo společností, které často jsou jen pobočkami nadnárodních mediálních gigantů pracujících v zájmu jiných nadnárodních gigantů včetně takových, jakými jsou zbrojní nebo ropný průmysl.

Nikdo Vám tuto pravdu otevřeně neřekne ale ruku na srdce, zdá se Vám dnešní svět v pořádku a svoboda skutečná? Pokud ano, jste pravděpodobně taky smířeni s beznadějnou situací, kterou nám současná struktura přinese. Já ale nesouhlasím se světem tak, jak dnes stojí. Nesouhlasím s vražděním civilistů, s jejich trávením pomocí geoinženýrství a jedů v potravinách, nesouhlasím se systémem nepřímé demokracie, který je zkorumpovaný a nikdy jiný nebude, nesouhlasím s tím platit dluhy které udělal někdo jiný a chci aby to bylo všechno v míru vyřešeno v náš prospěch.

V tomto roce se zcela určitě bude protestovat v celé Evropě, Celých USA a pravděpodobně taky jinde po světě. Lidi se probouzejí a stávají se lidštější, což ve světě plném nelidských zločinů působí silný kontrast, který je potřeba odstranit nikoli zlem ale stále větší mírou dobra a lásky k bližním, k přírodě i sami k sobě.

Tento článek vyšel na serveru AC24

 

Autor: Radek Čelechovský | pátek 2.3.2012 22:05 | karma článku: 17,59 | přečteno: 914x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Auto vyjelo ze silnice a srazilo tři chodce. Žena zemřela, dvě děti jsou zraněné

2. května 2024  16:40

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

D35 u Litovle blokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  16:36

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici komplikovala více než sedm hodin nehoda...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  16:34

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Budoucí ministr Tuleja v problémech? Publikoval v pochybných vědeckých časopisech

2. května 2024  13:57,  aktualizováno  16:23

Kandidát TOP 09 na ministra pro vědu Pavel Tuleja požádal Slezskou univerzitu, aby stáhla z jeho...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter