Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

1. 10. 2011 14:03
Chudák Kalousek

dělá co může aby zachránil krachující sociální stát a kdejakej pitomec mu ještě spílá, že "okrádá nejchudší". Stejně "okrádán" se může cítit mládenec, co dostává každoročně od rodičů k Vánocům 20 tisíc, zvykl si na to a když rodiče nemají, cítí se okraden. Jak, kým a o co jsou "nejchudší" okrádáni? Kým byl  byl "okraden" nezaměstnaný cikán, pokud by se snížily dávky nebo byly podmíněny účastí na veřejných pracech?

0 0
možnosti
PP

Alfaprime

1. 10. 2011 14:37
Re: Chudák Kalousek

Šmejd Kalousek pomohl přivést tento stát k tomu krachu ty zaslepenče proto by měl vyset už jen za tu drzost se složenkou o volbách

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

30. 9. 2011 4:40
I stalo se

že byl Karel IV na rokování s velmoži jedním z nich urážen a to tak,že rytíř Ojíř zrudl,řekl,že takové urážky krále nebude poslouchat a vlepil velmoži pořádnou facku.Od krále za ni dostal hrad a od té doby je v Česku úsloví,"dostal to za facku".Dnes ovšem máme demokracii a politici mají v tomto směru samoobsluhu.

0 0
možnosti
SK

blb

29. 9. 2011 13:15
Historie se opakuje

Tak už zase bijou naše děti....

1 0
možnosti
PB

Barkynson

29. 9. 2011 13:28
Re: Historie se opakuje

a bude mnohem, mnohem hůř...

0 0
možnosti
O

Offka

29. 9. 2011 8:21
rovnější a rovný

Když dá facku, za podobný útok, učitel, nebo úplně normální člověk, tak učitel je vlastně odepsaný a v dalších případech, pokud to " dítě" má stejné rodiče, je popotahovaný a vše je ukončeno pokutou. Jsem zvědavá , jak tohle dopadne.

1 0
možnosti
A

alan_k

29. 9. 2011 1:52
Na mě..

..Kalousek vztáhnout ruku tak si zbírá vyražené zuby zlomenými prstyX

1 0
možnosti
OF

bajsikl

29. 9. 2011 16:42
Re: Na mě..

ach...hrdino!!!

0 0
možnosti
JS

qwe111

28. 9. 2011 12:51
nesouhlas

1) ten mladik akorat nazval veci pravymi jmeny. To co rekl je pravda, tak jaka urazka.

2) pokud vim, zadnou policii nikdo nevolal a zadny soud neni, proc autor blogu lze?

3) pokud by to nahodou bylo naopak, a na hubu dostal kalousek, pocitam, ze by se to vysetrovalo pomalu jako teroristicky utok. Takhle to byla dle slov kalouska neco jako vychovna lekce...

1 0
možnosti
PB

Barkynson

28. 9. 2011 14:51
Re: nesouhlas

ve třetím bodě máte dokonalou pravdu, chtěl bych vidět jediného člověka v této zemi, který si váží toho, že někde nebručí, jak by se Kalouskovi postavil a pleskanec mu oplatil, co by následovalo je až bolestně snadné, že??

Historie se opakuje a pokud si vzpomeneme na třeba výběrčí daní pro krále, který se mohl chovat jako dobytek pokaždé a když mu náhodou někdo dokázal místo nastavené tváře jednu fouknout, skončil na špalku..ať tedy žije hrdina doby Kalousek, je to chrabrý bojovník a nebojsa...

0 0
možnosti
AR

ttata

27. 9. 2011 22:14
Vaše slova

do kamene tesatR^R^R^!!!!!!

1 0
možnosti
MZ

Antikodex

27. 9. 2011 12:12
Normální smrtelník ano, ale ministr si to nemůže dovolit

Když se mezi sebou profackují dva chlápci z davu, kvůli nadávkám nebo něčemu jinému, je to ryze jejich věc, pokud jeden z nich nemá výraznou fyzickou převahu. Pokud ale k něčemu podobnému sáhne veřejně činná osoba (notabene ústavní činitel), která disopnuje vyšší zákonnou ochranou než běžný smrtelník a nadto i doprovodem tělesných strážců, pak jde o zcela jinou situaci. Pan Kalousek si v té chvíli zřejmě neuvědomil, že svým postojem reprezentuje mj. politickou kulturu své země.

Jinak řečeno: V civilizovaných zemích si tohle politik prostě nemůže dovolit a jediný důsledek pro něj je ten, že odstoupí ze své funkce. A to co nejdříve. Jinak se totiž nejen on, ale i jeho součinovníci etablují na vládní režim zemí jako je Kyrgyzstán, Turkmenistán, Uzbekistán, Jemen, Írán, Kuba a další, kde vládní junta používá sílu jako nástroj pro udržení se u moci!!

0 0
možnosti
MK

sarumánek

27. 9. 2011 22:20
Re: Normální smrtelník ano, ale ministr si to nemůže dovolit

Aha. A já si bláhově myslel, že i ministr je jen normální smrtelník. :-)

2 0
možnosti
D

Darkwolf

27. 9. 2011 11:38
pseudohumanisti

Pane, tento článek je především pseudohumanistický. Jádro problému tkvý v tom, že politický reprezentant fyzicky napadl občana za asistence PČR! Pokud se tu oháníme reciprocitou a právním státem, tak jediné správné chování p. Kalouska by bylo, kdyby přítomním policistům dal podnět k přezkoumaní totožnosti onoho mladíka a zároveň na něj podal trestní oznamení za: vyhrožování (to ona šibenice), nactiuthrnání (to ty kecy o podvodníkovy) a pomluvu (řeči o zlodějovi); což by policie v závěru měla vyhpdnotit jako přestupek proti občanskému soužití a mladíka pokutovat částkou do výše 2000Kč. Takhle došlo k bestrestnému fyzickému napadení a já si myslím, že fyzická brutalita (nebyla to jedna facka) nemá v civilizované společnosti co dělat....to už se můžeme opravdu radši rovnou střílet.

2 0
možnosti
MK

sarumánek

27. 9. 2011 22:24
Re: pseudohumanisti

Na podobné názory jsem četl jeden docela vtipný a zároveň chytrý komentář. Když zatěžujeme soudy každou takovou prkotinou, tak je za a) otravujeme kravinama a ony pak nemají čas na mnohem důležitější případy, a za b) taháme peníze  na soudní přelíčení z kapes daňových poplatníků místo abychom si to vyřídili sami a zadarmo. :-)

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIX

26. 9. 2011 17:17
Mne nejvíce dráždí nepoměr

Každý jedinec má od narození práva I POVINNOSTI. Nelze-li dítě některých práv zbavit (zejména osobních), NEMĚLO BY BÝT MOŽNÉ PROMINOUT MU PLNĚNÍ POVINNOSTÍ. Lelze-li dítě fyzicky trestat, mělo by být možné trestat jej jiným způsobem majícím odezvu. Ne, že mu všechno promineme a necháme dědi, aby rodičům lezli po hlavách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter