Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
\S

sir Humprey XXXVIII

25. 1. 2012 22:51
Chci vystoupit

0 0
možnosti
TA

tajny agent

20. 1. 2012 21:27
Ja to vnimam asi takhle,

ze proste cesi nechteji prijmout zodpovednost za svuj vlastni bordel, a tak hledaji na koho by to hodili a EU je po ruce.

1 0
možnosti
TA

tajny agent

20. 1. 2012 20:48
Tech 400 milionu je na vic nez 500 milionu obyvatel

min nez 20 kacek na jednoho co mi prijde celkem dobra cena za prinos v zivote kazdeho cecha ... nebyt EU tak jsme jeste vetsi bananov nez dnes bez moznosti vetsiny lidi v cizine nejen pracovat ale se tam i s nedoSAZITELNYMI PROSTREDKY NA POBYT PODIVAT.

0 0
možnosti
U

ulkik

20. 1. 2012 17:43
vyhody clenstvi v EU

* volny pohyb osob

* EU se snazi snizovat korupci a celkem ji to jde. To je videt v CR: napr. odmita proplacet projekty ketre nebyli radne vysoutezeny. A najednou RSD nema zadny projekt, ktery by mohl byt radne proplacen z EU, a prece jen je RSD nuceno nyni vypisovat projekty vice korektne.

* dba, aby trzni prostredi bylo trzni. Napr. omezeni nehoraznych poplatku za roaming. Pokuty Microsoftu. Rozbijeni obchodnich kartelu.

* solidni podpora vedy. Napr. v CR diky tomu vznikaji nova vyzkumna centra, ktera by jinak nikdy nevznikla.

* snaha drzet demokraticke rizeni ve statech: napr. nyni omezeni Madarska, kdyz si chtelo zmenit ustavy smerem k diktatorstvi

0 0
možnosti
U

ulkik

20. 1. 2012 17:44
Re: vyhody clenstvi v EU

EU minusy:

* dotace vseho mozneho a nemozneho.

* zakazy a nesmyslna narizeni (napr. slavny zakaz zarovek - to se melo resit jejich zdanenin, ne zakazem)

* vyhazovani penez za nesmyslne projekty.

0 0
možnosti
MH

Martin_H

20. 1. 2012 15:55
To je zase blog... :-(

Váš příspěvek svědčí o katastrofální neznalosti fungování EU. Evropský parlament nevytváří legislativu EU (tj. těžko mohou nařízení EU přicházet z EP), na schvalování legislativy se pouze spolupodílí. Stejně tak se na schvalování spolupodílí Rada EU (tj i s účastí naší PŘÍMO VOLENÉ VLÁDY).

Za chování nadnárodních řetězců nemůže Unie, ale trh. Ten samý trh, jehož ničím nerušené působení propaguje náš president Klaus. Ano, ten samý Klaus, který brojí proti EU.

Rozhodně bych Vám doporučoval nejdříve NASTUDOVAT TÉMA, O KTERÉM CHCETE PSÁT a až potom něco tvořit...

3 0
možnosti
PS

Petr-007

20. 1. 2012 15:28
Treba mi se zvetsil realne zivotni prostor.

Do EU jsem byl zavreny na plose 78 866 км². Tet se muzu realne rozhodnout kde chci, zit, podnikat, pracovat na plose 4 325 675 km². Vetsina lidi, kdyz slysi volny pohyb osob si predstavi turisty jezdici bez pasu pres hranici. Jenze ono je to o necem jinem. Mi se realne zvetsila vlast. Muzu se odstehovat k mori, do Alp, muzu zit v Parizi nebo levne v Rumunsku a vsude jsem DOMA, nikdo mi nemuze klast administrativni prekazky, nemusim se dovolovat, staci, kdyz se rozhodnu. To je ma hlavni vyhoda EU, je mi jedno kolik to stoji, jestli se vyhazuje zbozi s proslou lhutou, jestli do toho keca FED a podobne "veledulezitosti". Jsem svobodnejsi a to je pro mne to nejdulezitejsi.

1 0
možnosti

Petr Čihák

20. 1. 2012 15:01
Jaké výhody?

Díváte se kolem sebe ve svém městě, obci či kraji? Řada projektů by nevznikla bez významné podpory z evropských fondů, přestaňme se stále chovat jako malí věčně na všechno držkující Čecháčci ! [>-]EU

Samozřejmě, že má EU své klady i zápory... Jako ostatně všechno.

1 0
možnosti
JR

Jiří Rymeš

20. 1. 2012 14:06
Plivat na EU je moderní

a tak se autor veze na vlně a připadá si in. Vůbec mu přitom nevadí, že plete páté přes deváté, zaměňuje příčinu a důsledek, zamotá do toho Ameriku a náš polistopadový předunijní vývoj. Prostě jenom bla bla bla bez hlavy a paty a především bez vlastní myšlenky.

4 0
možnosti
TA

tajny agent

20. 1. 2012 14:05
Tech 400 milionu je na vic nez 500 milionu obyvatel

min nez 20 kacek na jednoho co mi prijde celkem dobra cena za prinos v zivote kazdeho cecha ... nebyt EU tak jsme jeste vetsi bananov nez dnes bez moznosti vetsiny lidi v cizine nejen pracovat ale se tam i s nedoSAZITELNYMI PROSTREDKY NA POBYT PODIVAT.

0 0
možnosti
Y

ynuasha

20. 1. 2012 12:48
Ne všichni jsou slepí

Díky za článek a těm co rýpou doporučuji se trošku zajímat co se děje okolo a reagovat s klidem. Stačí vyguglit Bildergerg, podívat se na dokument Zeitgeist, informovat se co a kdo je FED a jakým způsobem se dostal v Americe k moci., atd. atd. Kdo chce mít vlastní názor, tak si ho udělá, kdo ne , bude věřit bezvýhradně tomu co si přečte v novinách a poslechne v TV.

V pondělí jsem byl na koncertě Australia Pink Floyd, hráli skladbu "Sheep" z desky Animals a na kruhové projekci promítali ovce jak pochodují jedna za druhou. Najednou jsem si je představil na modrém pozadí a s hvězdičkama po obvodu kruhu ...

Rado ještě jednou dík.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter