Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PSI

Pavel Skeptik IV

11. 6. 2011 8:25
A zase

jste zapomněl na ty trpaslíky!!!!;-D

0 0
možnosti
L

lotky

11. 6. 2011 7:59
nadpis

Když vemu ty různý odkazy na náboženství, horoskopy, astronomy, geology diplomaty, sociology, historiky a ufony, tak mě napadá jediná věc: Která sekta todle hlásá?!

Spojit 21.12.2012 s tim, že nebude konec světa, ale nastanou drastický změny s nějákym biblickym úryvkem jako obvykle bez datace a vytrženym jistě z kontextu, připočíst k tomu sluneční cyklus s erupcema a zemskej magnetismus, zakomponovat ufony s kruhy v obilí a navrh přihodit srovnání USA a fašistickýho německa, to vytvoří fakt slušnej guláš. Akorát tak guláš na vymytí mozku.

A k tomu dokumentu: je vidět, že je z roku 2007, protože pár věcí je v současnosti už jinak - hlavně ta předpověď slunečních skvrn. Akorát ten dokument má narozdíl od tohodle blogu relativně přijatelnej výklad a vyhlíží vcelku logicky (když člověk přijme ty předpoklady) a nemíchá pátý přes devátý.

0 0
možnosti
IB

ivobenes

11. 6. 2011 23:33
Re: nadpis

Mnohem hloupější je všechno tohle přehlížet, nebo dokonce tvrdit, že některé z těchto fenoménů vlastně vůbec neexistují.

Stejně jako autor, taky sleduji co možná nejvíc informačních zdrojů, včetně skeptiků ze Sisyfos. Člověku se tak nabízí možnost vidět věci celistvé a v souvislostech. Ono totiž opravdu všechno se vším souvisí a nevidím v tom žádné náboženství ani sektářství. Ani Bible nebyla vždy náboženskou literaturou :-)

0 0
možnosti
IK

Zná ho někdo? Ne? Pak je to on!

11. 6. 2011 7:15
-

citace:  Z toho dýmu pak vyšly na zem kobylky, jimž byla dána moc, taková 

moc, jakou mají pozemští štíři.

.

Tak kobylek už je v našich končinách dost.... Většinou sedí v Praze... ;-D

0 0
možnosti
VÚBV

váš účet byl vzrušen

11. 6. 2011 5:41
Kdo jsou to ti Májové?

Jestli myslíte Maye, tak jste si to špatně vyložil - Kulhánek ten kalendář nedodělal jednak kvůli kecalovi, a taky proto, že mu došel xtabentún, viz zde http://kulhankova.blog.idnes.cz/c/116084/Jak-Mayove-ke-kalendari-i-jinym-uhonam-prisli.html

0 0
možnosti