Diskuse

Hyeny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

kilokrok

20. 11. 2011 11:11
Je možné, že někdo sympatizuje s "lidskými Hyenami"?

Nikdy bych tomu nevěřil, kdybych si nepřečetl těch několik příspěvků v diskuzi na článek "Hyeny"! Nestydíte se ? To ve Vás nezůstala ani špetka lidské důstojnosti? Pokud je Vám málo let: "Tak, alespoň touhu se stát lepším člověkem?" Ve vyspělém světě se všichni vzdělání a myslící lidé od takových lidských stvůr odtahují a Vám jsou sympatické? Vy se chcete k jejich myšlení blížit? To jenom u nás lidé, kteří rozkradli republiku, mají strach o své bohatství tak se mimo jiné zaštiťují takovým svinstvem! Chudáci jsou všichni ti, kteří se proti tomu nepostaví a nezačnou se bránit.

      Článek autora je přesně to, co náš národ potřebuje! Dále pak novináře, kteří jakýkoliv hyenizmus napadnou a dovedou kauzu do konce - potrestání viníků - za podpory občanů !!!

      Uvědomte si, že generace před námi  u nás by takovéto lidské zrůdy dokázaly vytlačit na okraj společnosti, t.j. tam, kam patří!!

0 0
možnosti
M

Muharib

20. 11. 2011 11:14
Re: Je možné, že někdo sympatizuje s

Tak znova, nikdo nesympatizuje s hyenami, nesouhlasné komentáře pouze upozorňují na ZODPOVĚDNOST při půjčování peněz. A také připomínají povinnost plnit závazky, navíc přijaté o svobodné vůli.

0 0
možnosti
E

einorean

20. 11. 2011 10:00
nelze chránit lidi před jejich vlastní blbostí

řešit dlouhodobě tíživou finanční situaci dluhem je snad ještě větší debilita, než zadlužování se například kvůli vánočním dárkům... dokud tu budou hlupáci, budou tu i lidé, kteří se budou snažit na jejich hlouposti vydělat a stát nemůže chránit své občany před jejich vlastní stupiditou... a to i bez ohledu na to, že někteří exekutoři jsou amorální hovada bez kouska cti a soucitu, na která neplatí žádné zákony...

0 0
možnosti
MS

kilokrok

20. 11. 2011 10:33
Re: nelze chránit lidi před jejich vlastní blbostí

Pane, nechat se ovlivňovat cílenými deziinformacemi, nedokázat samostatně myslet a nesnažit se o empirické poznání, je ta největší debilita, která nás všechny zničí , zatímco "chytráci" budou mít volnou cestu k parazitování na občanech. Všude jinde ve vyspělém světě se proti tomu brání zákony a u nás? "Svatá prostoto!" jsou lidé, kteří takové darebáctví ještě podporují. Doporučuji: "Snažte si vždy představit cílový obraz (nebo pozici). který bude následovat a ke kterému to s největší pravděpodobnosti dospěje, pokud nebudou síly, jenž takové činnosti budou bránit. Uvědomte si také, jakou roli v takové úpadkové společnosti, kterou nyní podporujete, budete hrát Vy? Pokud odpovíte, že se Vás to netýká - pak jste hlupák a není Vám pomoci!![>-]

0 0
možnosti
P9

pavel 99

19. 11. 2011 20:16
Měl bych dotaz

"...To je ale šlechetný stát, když se o svoje lidi tak perfektně stará...."  - a ten stát by se starat měl? O práci? O každého jakou podepisuje smlouvu? Měl by asistovat u každé smlouvy? Nebo zakázat podepisovat smlouvy? Jak byste si tu péči představoval?

0 0
možnosti
H

hafusak2

19. 11. 2011 22:08
Re: Měl bych dotaz

Stačí stanovení mantinelů, kam až se dá legálně zajít a kde už začíná lumpárna. Nic víc.

0 0
možnosti
BD

Béda47

19. 11. 2011 20:15
kdo nezažil - neuvěří......

Dříve se lidí tohoto typy dávali do služeb  jako pomocníci VB a Stb. Dnes jsem to exekutoři, insiolvenční správci, lichváři všeho druhu, majitelé zastaváren atd atd. Ve velkém jsou to majitelé systému hracích automatů a hazardu obecně.  99 % všech zúčastněných jsou kriminální živly i když se tváří jako neviňátka. Každý exekutor již  z principu je lotr nejhoršího zrna a zaměstnává zloděje  a zločince všeho druhu. Normální lidí by na tuto "práci" neměli žaludek. A mluvím ze své osobní zkušenoisti i ze znalosti mnohých případů. A stát nic nedělá, soudy  jim nahrávají a korupce vše propojuje.

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

19. 11. 2011 19:44
.

Nezastávejte se neodpovědných. Ono se velice lehce půjčuje, to, že souhlasí s podmínkami a poté začnou skuhrat, to je jen jejich neodpovědnost a hloupost. Oni jsou za své činy odpovědní, nikdo je do toho nenutil, byla to jejich svobodná vůle. A že pak zaklepe exekutor, protože neplní dohodu, to není nic odsouzeníhodného. Já, když bych půjčil peníze a pak se jich nemohl domoci, ihned bych exekutora použil. (v souladu se zákonem)

A to jste se nezmínil o vymahačích dluhů, to je jiná úroveň. Kdy přijedou nabušené dvoumetrové gorily, ucvaknou vám kleštěmi část prstu a dají vám jeden den na splacení dluhu.

Jo žít si nad poměry, když na to nemám, to se opravdu nedělá a nevyplácí.

Otázka je, kdo je tedy hyena - hyeny.

0 0
možnosti

racek007

19. 11. 2011 20:02
Re: .

Dluhy i se smluveným úrokem jistě, to se zaplatit musí. Co považuju za hienismus je, že dluh se může klidně 8x navýšit, než dojde exekutor.

To se mi nelíbí a takové jednání je neakceptovatelné.:-(

0 0
možnosti
B

bofums

19. 11. 2011 16:34
Za chvíli nebude pod mosty místo

pro ty, kdo  doplatili na vlastní hloupost a  " naletěli ".Litovat je, nadávat na podvodníky ?

Zbytečné ! Spíš se zamyslet  a každou  nabídku na " výhodnou  půjčku "  IHNED hodit do

koše. Jinak budeme muset přiznat, že  ZA BLBOST SE PLATÍ ! " LIDÉ NEBLBNĚTE" !!!!

1 0
možnosti
JH

hurkajan

19. 11. 2011 15:08
můžete i zaplatit

včas a nepomůže vám to naše společnost za dobu působnosti řeší již ne desítky ani stovky ale již statisíce případů podobných vašim ale díky zde nefunkčnímu právu a zainteresovaným úředníkům a soudcům kteří si přivydělávají kriminální popřp. jinou činností řešení neexistuje.Nejlépe to teď dokládají zveřejněné kauzy.STÁT MÁ MÍT OCHRANNÉ PRÁVNÍ I SILOVÉ PROSTŘEDKY ABY ŠKODY BYLY MINIMALIZOVÁNY A TO JAK STÁTU TAK OBČANOVI BOHUŽEL zde stát uplatňuje a používá praktiky mafiánských klanů a dokud zde občané budou mít nějaký zpeněžitelný majetek a nevzbouří se a nepřijmou zákony nové není nové cesty spravedlnosti

0 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

19. 11. 2011 14:58
hmm

jestli se nepletu, tak při podpisu smlouvy víte naprosto přesně kolik budete splácet, kdy a jak dlouho. To, že nakonce přeplatíte "hrozně moc" je věc druhá, ale do úvěru vás nikdo nenutí

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

19. 11. 2011 14:23
Řeknu to možná vulgárně, ale pravdivě.

Kdo si půjčuje od těch různých podvodníků, jako jsou Provident, Home Credit a podobně, je debil a nemůže mi ho být líto. Vždyť to je v televizi, novinách a na internetu skoro každý týden už několikátý rok, jak na tom kdo prodělal a stejně se najdou další, kteří jim skočí na lep. Nechápu.

0 0
možnosti
M

Muharib

19. 11. 2011 14:10
Tak to vidíte

Kdybyste se místo psaní blbostí o židozednářských spiknutích učil počítat.....:-P

0 0
možnosti

racek007

19. 11. 2011 14:17
Re: Tak to vidíte

Jistě, velký matematiku, já se omlouvám za svou neznalost...Blbostí? Vy sledujete dění ve kterém světě? Ony se ty blbosti v USA už ukazují, jako velice reálné a ignorace těchto faktů svědčí o lidské blbosti...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter