Hliník, plíseň a barium - z hluboka se nadechnout

Tento článek si klade za cíl jediné a to poskytnout jeho čtenáři informace o riziku, kterému jsme pravděpodobně všichni vystaveni. Ve světle důkazů se začínají vynořovat nezvratná fakta, která bychom rozhodně neměli ignorovat. Jde o naše zdraví, které je v sázce. Jde o chemtrails...

Neptejte se mě na to, proč se to děje, protože zvrácené pohnutky těchto činů musí být velmi špatné, vymykající se logice zdravých soudných lidí. Ptát se ale musíme, otázkou zůstává, kde?

Ignorováním toho, že se jednoho krásného dne začaly létat letadla, jejichž kondenzační čáry přestaly mizet a místo toho se postupně rozptylovaly do prostoru. V USA, kde se fenomén poprvé začal objevovat, mu dali jméno chemtrails. Je to aerorosol rozptylovaný letadly ve vysoké nadmořské výšce.

Substance obsahuje ultra jemné částice hliníku, bariových solí, těžkých kovů ale i plísně a organické gelové a vláskovité substance, jejichž účel a přesný popis unikají.

Zdraví lidí je tak stále chatrnější. Prudký nárůst chronických onemocnění horních cest dýchacích, zhoubných nádorových onemocnění a chronická únava spojená s absolutní neschopností používat vlastní hlavu - tohle všechno má na svědomí projekt probíhající globálně, který se již více než 10 let daří držet v utajení.

Osvědčenou metodou zesměšňování autorů masmédii a zlehčování celého tématu, které má ambice na největší skandál v historii žurnalistiky, tak celý problém zůstává na okraji zájmu.

Kdo stojí za kampaní snažící se celou věc bagatelizovat. Kdo určil, že o otázce týkající se našeho zdraví se nebude informovat, kdo na to má vůbec právo a kdo má z toho všeho užitek? Hanba všem médiím, které o věci mohou informovat, nebo spíše hanba jejich programovým ředitelům, kteří jim to neumožní. Stávají se spolupachateli toho, co se děje. Neříká se tomu snad zadržování skutečností vedoucích k odhalení trestného činu?

Korporace si myslí, že jejich peníze jim koupí životy nás všech, a to je věc, ve které se pletou. Jejich éra totiž končí, lidi už začínají vidět skutečné pozadí událostí. Co ale nikdo nedokáže zodpovědět je, proč se uchylují k takové činnosti, jako chemtrails?

Každý pilot, který sedí v těchto letadlech, vystavuje vědomě sebe i svoje blízké zdravotním rizikům, které nelze ignorovat. Jsme hlupáci, když si necháváme nakukat, že čáry za letadly, které se drží celé hodiny na obloze, jsou kondenzační čáry.

Je to fyzikálně nemožné, aby se v této výšce kondenzační pás držel za jasného počasí takovou dobu, a jediným vysvětlením, které dává smysl je teorie o aerorosolu, kterou ovšem oficiální instituce jednohlasně popírají a lžou svým občanům.

Proč je lidem jedno, že jim média záměrně zamlčují informace o takové činnosti, doslova o pokusu na populaci s jasným cílem narušit naši imunitu a zničit zdraví? Spekulace, proč a pro koho chemtrails slouží jsou jistě na místě, jakkoli znějí šíleně, protože není už to, že tady jsou, dostatečně šílené?

K napsání tohoto článku mě motivoval dokument, který můžete najít na Youtube i s českými titulky. Nechci vás děsit, ale děje se něco špatného, a je potřeba s tím něco dělat. Vezměme do svých rukou otázku, která trápí náš svět - tou otázkou je zdraví nás a našich dětí. Neměli bychom tak ignorovat alarmující skutečnosti, se kterými Vás seznámí podrobněji tento film.

Autor: Radek Čelechovský | sobota 8.10.2011 11:43 | karma článku: 16,85 | přečteno: 1527x