Diskuse

Exe-Krutor

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

4. 6. 2011 2:40
Stačila by jedna věta v zákoně......

:-)......(napsal to jeden bloger, není to z mé hlavy).

Škodu, kterou exekutor svou nedbalostí způsobí, je povinen v plné míře poškozenému nahradit! !!!!!!

0 0
možnosti

racek007

4. 6. 2011 2:50
Re: Stačila by jedna věta v zákoně......

R^tedy v takové formulaci nikdo právnickou kličku neuděláR^

EURv

0 0
možnosti
JH

hurkajan

4. 6. 2011 0:54
nepochopím

blábolící stále nezadlužovat atd.naše spol. bere jen případy kdy klient může doložit svou nevinu a ve více jak 160000 případech by vám mohli oponovat kolik Vran je na smetišti zákonů tady v Čechách.Tak každý případ řešený EU soudem je ve prospěch klienta a to většinou v prvním případě slyšení.Co si svět myslí o našem soudnictví ani nechtějte vědět.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

3. 6. 2011 23:57
JUDr. Vrána je vymítač pravičáctví z duše

Je to vynikající terapeut. Nikdo mně nenamluví, že levicový člověk, který tomuto systému nevěří ani datum v kalendáři, že se zadluží, ve víře, že nějaký finanční ústav to s ním myslí poctivě. Řekněme si to na rovinu, dlužníci jsou výhradně voliči pravice.

Samozřejmě, že takto nemocný není ještě po ožebračení plně zdráv a tak se doléčuje spánkem pod mostem a vzpomínkami, že kdysi měl i rodinu.. Doktore Vráno, je před Vámi ještě mnoho práce, ale nelitujte námahy, málokteré snažení je tak bohulibé, jako to Vaše.

0 0
možnosti
HW

sayrayt

4. 6. 2011 0:11
Re: JUDr. Vrána je vymítač pravičáctví z duše

Naopak, dlužníci jsou v drtivé většině voliči levice, neboť právě guru Pablbek hlásal, že dluhy se neplatí a všechny levicové vlády žily a žijí pouze na dluh. Pravicově orientovaný člověk má právě onu zodpovědnost vůči sobě a svým potomkům, takže si dává sakra bacha, než se někde upíše.

0 0
možnosti
HW

sayrayt

3. 6. 2011 23:57
Nerozumím...

No úplně tomu nerozumím - nejlepší obranou proti JUDr. Vránovi je nežít na dluh. Případně řešit dluhy hned, ne to odkládat až to krajního stavu. Pak už totiž nic neuděláte a exekutor je samozřejmě honorován za svou práci. Nechci se exekutorů nijak zastávat, ale spousta lidí na ně nadává a přitom si o návštěvu exekutora sami koledovali a sami si za to mohou. Svoboda je nejenom o tom, že mohu dělat co chci, ale také o tom, že si za své činy nesu následky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter